Меню
Количка

Монофилни влакна за поводи и монтажи

Бранд: Colmic Кат. номер: SPRAY LEADER
COLMIC SPRAY LEADER е японско(шпулирано в Китай) влакно за поводи с ниска разтегливост-25%. Произведено по нови технологични процеси(NX-Gen/FLuotec) Fluorine Coated, с тройна U.V. и водоотблъскваща обработка. Притежава висока издръжливост на възел и износване. Подходящо за солена вода. Предлага се в..
9.00 лв.
Бранд: Formax Кат. номер: 00614010
Formax Rig Master е монофилно влакно с изключителни качества, специално разработено за направата на различни поводи и монтажи в риболова.   Меко и еластично то не се усуква С много точни параметри Забележителна гладкост Висока устойчивост на износване Произведено в Япония Предлага..
3.80 лв.
Бранд: Formax Кат. номер: 00664310
Монофилно влакно от висок клас предназначено за фидер риболов. Има ниска разтегливост, износоустойчивост и завидна товароносимост. Опаковката е с дължина 50 метра.   Тест за издръжливост, указан според производителят:   0.108 mm - 1.13 kg. 0.122 mm - 1.52 kg. 0.133 mm - 1.79 kg. ..
6.50 лв.
Бранд: Colmic Кат. номер: NYXI
Влакно създадено за направа на поводи. Произведено в Япония по най-модерна технология, Colmic Xilo притежава ненадмината издръжливост на скъсване при къса нишка. Всички негови параметри отговарят на изискванията за направа на идеален повод. Проверено и тествано метър по метър чрез лазерни микросензо..
10.50 лв.
Бранд: Colmic Кат. номер: MIMETIX
Влакно за поводи произведено в Италия по най-новата японска технология - т.нар. "fluorine process". Основните характеристики на това ново влакно са: висока издръжливост на опън, невероятна здравина на възел, уникална мекота и гъвкавост. То е почти невидимо във водата, и запазва изключително дълго вр..
8.60 лв.
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)