Меню
Количка

Savage Gear

Бранд: Savage Gear Кат. номер: Cannibal Shad 10 cm
Силиконовата рибка Savage Gear Cannibal Shad 10 cm е с тегло 9 грама и е изключително позната и успешна примамка за риболов на костур, щука и бяла риба. Със своето уникално гъвкаво движение, съвсем доближаващо се до това на жива рибка, Cannibal Shad e просто неустоим за хищните риби. Разнообразие от..
2.40 лв.
Бранд: Savage Gear Кат. номер: Cannibal Shad 12.5 cm
Силиконовата рибка Savage Gear Cannibal Shad 12.5 cm е с тегло 20 грама и е изключително позната и успешна примамка за риболов на костур, щука и бяла риба. Със своето уникално гъвкаво движение, съвсем доближаващо се до това на жива рибка, Cannibal Shad e просто неустоим за хищните риби. Разнообразие..
3.50 лв.
Бранд: Savage Gear Кат. номер: Cannibal Shad 8 cm
Силиконовата рибка Savage Gear Cannibal Shad 8 cm е с тегло 5 грама и е изключително позната и успешна примамка за риболов на костур, щука и бяла риба. Със своето уникално гъвкаво движение, съвсем доближаващо се до това на жива рибка, Cannibal Shad e просто неустоим за хищните риби. Разнообразие от ..
2.00 лв.
Бранд: Savage Gear Кат. номер: Cannibal Shad 6.8 cm
Силиконовата рибка Savage Gear Cannibal Shad 6.8 cm е с тегло 3 грама и е изключително позната и успешна примамка за риболов на костур, щука и бяла риба. Със своето уникално гъвкаво движение, съвсем доближаващо се до това на жива рибка, Cannibal Shad e просто неустоим за хищните риби. Разнообразие о..
1.70 лв.
Бранд: Savage Gear Кат. номер: Cannibal Shad Limited 8 cm
ЛИМИТИРАНИ ЦВЕТОВЕ. Силиконовата рибка Savage Gear Cannibal Shad 8 cm е с тегло 5 грама и е изключително позната и успешна примамка за риболов на щука и бяла риба. Със своето уникално гъвкаво движение, съвсем доближаващо се до това на жива рибка, Cannibal Shad e просто неустоим за хищните риби. Разн..
2.00 лв.
Бранд: Savage Gear Кат. номер: Cannibal Shad Limited 10 cm
ЛИМИТИРАНИ ЦВЕТОВЕ. Силиконовата рибка Savage Gear Cannibal Shad 10 cm е с тегло 9 грама и е изключително позната и успешна примамка за риболов на щука и бяла риба. Със своето уникално гъвкаво движение, съвсем доближаващо се до това на жива рибка, Cannibal Shad e просто неустоим за хищните риби. Раз..
2.40 лв.
Показва 1 до 6 от 6 (1 страници)