Меню
Количка

Pop Up топчета

Бранд: BATTLE BAITS Кат. номер: Pop Up Attract Royal Fluo LED 10mm
Pop Up  топчета с аромат на Attract Royal с пушещ LED ефект. В една опаковка се съдъжат два цвята топчета, което ви дава допълнителни възможности за експерименти и игра със стръвта, като след контакт с вода жълтите отделят зелен флуорисцентен пушещ ефект, а червените червен! LED топчетат се възпо..
12.90 лв.
Бранд: BATTLE BAITS Кат. номер: Pop Up Strawberry – Ягода Fluo LED 10mm
Pop Up  топчета с аромат на Ягода с пушещ LED ефект. В една опаковка се съдъжат два цвята топчета, което ви дава допълнителни възможности за експерименти и игра със стръвта, като след контакт с вода жълтите отделят зелен флуорисцентен пушещ ефект, а червените червен! LED топчетат се възползват от..
12.90 лв.
Бранд: BATTLE BAITS Кат. номер: Pop Up Banana Cream Fluo LED 10mm
Pop Up  топчета с аромат на Банан с пушещ LED ефект. В една опаковка се съдъжат два цвята топчета, което ви дава допълнителни възможности за експерименти и игра със стръвта, като след контакт с вода жълтите отделят зелен флуорисцентен пушещ ефект, а червените червен! LED топчетат се възползват от..
12.90 лв.
Бранд: BATTLE BAITS Кат. номер: Pop Up Pineapple Fluo LED 10mm
Pop Up  топчета с аромат на Ананас с пушещ LED ефект. В една опаковка се съдъжат два цвята топчета, което ви дава допълнителни възможности за експерименти и игра със стръвта, като след контакт с вода жълтите отделят зелен флуорисцентен пушещ ефект, а червените червен! LED топчетат се възползват о..
12.90 лв.
Бранд: BATTLE BAITS Кат. номер: Pop Up Sweet Corn Fluo LED 10mm
Pop Up  топчета с аромат на Царевица с пушещ LED ефект. В една опаковка се съдъжат два цвята топчета, което ви дава допълнителни възможности за експерименти и игра със стръвта, като след контакт с вода жълтите отделят зелен флуорисцентен пушещ ефект, а червените червен! LED топчетат се възползват..
12.90 лв.
Бранд: BATTLE BAITS Кат. номер: Pop Up Robin Red 10mm
Pop Up  топчета с аромат Robin Red и със силно пикантен вкус. Pop Up  топчетат се възползват от серия от функции, които предизвикат интереса и на най-капризните шарани, те могат да се използват както като самостоятелна стръв, така и в различни комбинации от монтажи. Дълготрайната плаваемост и ефекти..
12.90 лв.
Бранд: BATTLE BAITS Кат. номер: Pop Up Hot Fish 10mm
Pop Up  топчета с аромат Люта риба и пикантен вкус. Опаковката съдържа два цвята топчета, което ви дава възможност за много повече комбинации и игра със стръвта. Pop Up  топчетат се възползват от серия от функции, които предизвикат интереса и на най-капризните шарани, те могат да се използват както ..
12.90 лв.
Бранд: BATTLE BAITS Кат. номер: Pop Up Krill 10mm
Pop Up  топчета с аромат Крил. Pop Up  топчетат се възползват от серия от функции, които предизвикат интереса и на най-капризните шарани, те могат да се използват както като самостоятелна стръв, така и в различни комбинации от монтажи. Дълготрайната плаваемост и ефективно разпръскване на аромат, дор..
11.90 лв.
Бранд: BATTLE BAITS Кат. номер: Pop Up Krillberry 10mm
Pop Up  топчета с аромат Крил и ягода. Опаковката съдържа три цвята топчета, което ви дава възможност за много повече комбинации и игра със стръвта. Pop Up  топчетат се възползват от серия от функции, които предизвикат интереса и на най-капризните шарани, те могат да се използват както като самостоя..
11.90 лв.
Бранд: BATTLE BAITS Кат. номер: Pop Up Tiger Nuts 10mm
Pop Up  топчета с аромат Тигров фъстък. Pop Up  топчетат се възползват от серия от функции, които предизвикат интереса и на най-капризните шарани, те могат да се използват както като самостоятелна стръв, така и в различни комбинации от монтажи. Дълготрайната плаваемост и ефективно разпръскване на ар..
11.90 лв.
Бранд: BATTLE BAITS Кат. номер: Pop Up Garlic10mm
Pop Up  топчета с аромат Чесън. Pop Up  топчетат се възползват от серия от функции, които предизвикат интереса и на най-капризните шарани, те могат да се използват както като самостоятелна стръв, така и в различни комбинации от монтажи. Дълготрайната плаваемост и ефективно разпръскване на аромат, до..
11.90 лв.
Бранд: BATTLE BAITS Кат. номер: Pop Up Candy Crush 10mm
Pop Up  топчета със специфичен сладък аромат, разработен от Battle Baits. Pop Up  топчетат се възползват от серия от функции, които предизвикат интереса и на най-капризните шарани, те могат да се използват както като самостоятелна стръв, така и в различни комбинации от монтажи. Дълготрайната плаваем..
11.90 лв.
Показва 1 до 12 от 46 (4 страници)