Меню
Количка

Царевица и семена

Бранд: Miterson Кат. номер: ВАРЕН КОНОП
Специално селектирани сварени конопени семена във вакуумиран пакет. Еднакво подходящ както за стръв - директно на куката, така и за захранване. Отлична добавка и стръв за шаранджийски и фидер риболов на шаран, бял амур, мряна, едра каракуда и платика. Предлага се в опаковка от 0.200 кг...
3.90 лв.
Бранд: Miterson Кат. номер: ПЕЧЕН МЛЯН КОНОП
Печени и смлени конопени семена от Miterson с високо съдържание на масла и аромати - високоефективна добавка към риболовната захранка. Дори и добавянето на малко количество частици от конопените семена към захранката я превръща в най-примамливия микс за шаран, бабушка, платика, каракуда и др. Доказа..
3.90 лв.
Бранд: Miterson Кат. номер: Суров коноп
Отлична добавка и стръв за шаранджийски и фидер риболов на шаран, бял амур, мряна, едра каракуда и платика. Предлага се в опаковка от 0.200 кг...
3.90 лв.
Бранд: Miterson Кат. номер: Скопекс
Варената със скопекс царевица MITERSON е приготвена по специална рецепта, така че да бъде достатъчно твърда, за да не пада от куката или косъма. В същото време тя е и достатъчно мека, за да не се рони и да не пада лесно. Подходяща както за стръв така и за омесване в захранка. Отличен избор за всеки ..
3.20 лв.
Бранд: Miterson Кат. номер: Ягода
Варената с ягодова есенция царевица MITERSON е приготвена по специална рецепта, така че да бъде достатъчно твърда, за да не пада от куката или косъма. В същото време тя е и достатъчно мека, за да не се рони и да не пада лесно. Подходяща както за стръв така и за омесване в захранка. Отличен избор за ..
3.20 лв.
Бранд: Miterson Кат. номер: Чили
Варената с люти чушки царевица MITERSON е приготвена по специална рецепта, така че да бъде достатъчно твърда, за да не пада от куката или косъма. В същото време тя е и достатъчно мека, за да не се рони и да не пада лесно. Подходяща както за стръв така и за омесване в захранка. Отличен избор за всеки..
3.20 лв.
Бранд: Miterson Кат. номер: Ванилия
Варената с ванилия царевица MITERSON е приготвена по специална рецепта, така че да бъде достатъчно твърда, за да не пада от куката или косъма. В същото време тя е и достатъчно мека, за да не се рони и да не пада лесно. Подходяща както за стръв така и за омесване в захранка. Отличен избор за всеки ри..
3.20 лв.
Бранд: Miterson Кат. номер: Мед
Варената с мед царевица MITERSON е приготвена по специална рецепта, така че да бъде достатъчно твърда, за да не пада от куката или косъма. В същото време тя е и достатъчно мека, за да не се рони и да не пада лесно. Подходяща както за стръв така и за омесване в захранка. Отличен избор за всеки риболо..
3.20 лв.
Бранд: Miterson Кат. номер: Натурална
Варената царевица MITERSON е приготвена по специална рецепта, така че да бъде достатъчно твърда, за да не пада от куката или косъма. В същото време тя е и достатъчно мека, за да не се рони и да не пада лесно. Подходяща както за стръв така и за омесване в захранка. Отличен избор за всеки риболовец тъ..
3.20 лв.
Бранд: Miterson Кат. номер: МИКС СЕМЕНА
Варената с коноп и други ароматни семена царевица е приготвена по специална рецепта, така че да бъде достатъчно твърда, за да не пада от куката или косъма. В същото време тя е и достатъчно мека, за да не се рони и да не пада лесно. Подходяща както за стръв, така и за омесване в захранка. Отличен изб..
3.50 лв.
Бранд: Carp Pro Кат. номер: 37857
Плуваща силиконова царевица с аромат на сладка царевица на производителя CARP PRO. Бурканчето съдържа осем зърна, потопени в дип. Това е великолепна стръв, когато търсите трофеен шаран. Може да се използва директно закачена на куката или с популярните монтажи - "pop ups", "zig rigs", "tipping boilie..
4.50 лв.
Бранд: Carp Pro Кат. номер: 37860
Плуваща силиконова царевица с аромат на калмар на производителя CARP PRO. Бурканчето съдържа осем зърна, потопени в дип. Това е великолепна стръв, когато търсите трофеен шаран. Може да се използва директно закачена на куката или с популярните монтажи - "pop ups", "zig rigs", "tipping boilies" . Зърн..
4.50 лв.
Показва 1 до 12 от 20 (2 страници)