Меню
Количка

Глави и накрайници

Бранд: Formax Кат. номер: 83910008
Гумирана глава ELEGANCE METHOD за колче. Предвидена за захващане на дръжката на въдицата. Има пластмасова основа и гумирана вътрешна част, която захваща сигурно въдиците и ги предпазва от падане и счупване. Дизайнът позволява лесно изваждане и засичане при кълване. Главата е снабдена с меси..
9.10 лв.
Бранд: Formax Кат. номер: 83910002
Глава за фидер въдици с уникална форма и гумирано покритие, което не наранява въдиците. Разделена на 11 секции с дълбоки прорези и централно разположен канал за влакното, тя държи пръчката стабилна дори при внезапни и енергични кълванета. Конструкцията й позволява оптимално разполагане на въдицата, ..
14.70 лв.
Бранд: Formax Кат. номер: 83910003
Глава за фидер въдици с уникална форма. Конструкцията й позволява оптимално разполагане на въдицата, според изискванията и предпочитанията на риболовеца. Перфектен инструмент за фидер риболов, който е допълнително защитен с меко и противоплъзгащо гумено покритие.   Гумирана повърхност Ста..
13.60 лв.
Бранд: Formax Кат. номер: 83910004
Качествен, гумиран и специално проектиран държач за метод риболов. Моделът е с асиметрична форма за удобство при поставяне на въдицата и засичане. Предвиден е улей за влакното. Има стандартна месингова резба.   Специфичен модел държач За захващане на дръжката на въдицата Солидна констру..
7.80 лв.
Бранд: Formax Кат. номер: 83910005
Качествен, гумиран и специално проектиран държач за метод риболов, конструиран така, че пръчката да не може да излети от държача, когато шаранът поеме стръвта. Има стандартна месингова резба.   Специфичен модел държач За захващане на дръжката на въдицата Солидна конструкция Гумирана в..
7.90 лв.
Бранд: Formax Кат. номер: 83910006
Качествен, гумиран и специално проектиран държач за метод риболов, конструиран така, че пръчката да не може да излети от държача, когато шаранът поеме стръвта. Има стандартна месингова резба.   Специфичен модел държач Солидна конструкция Гумирана вътрешна част Универсална месингова ре..
7.30 лв.
Бранд: Formax Кат. номер: 83910007
Качествен, гумиран и специално проектиран държач за метод риболов, конструиран така, че пръчката да не може да излети от държача, когато шаранът поеме стръвта. Има стандартна месингова резба.   Специфичен модел държач Солидна конструкция Гумирана вътрешна част Универсална месингова ре..
7.70 лв.
Бранд: Formax Кат. номер: 83910009
Качествен и надежден държач проектиран специално за метод риболов. Моделът е с V-образна форма и канал за влакното. Има стандартна месингова резба.   Специфичен модел държач Солидна конструкция Универсална резба Улей за влакното Цвят: Зелен За фидер риболов..
3.80 лв.
Бранд: Formax Кат. номер: 83910010
Предна глава за мач и фидер Formax Elegance Method Rod Rest. Моделът е изработен от качествена пластмаса с гумирана вложка, която предпазва въдицата от нараняване. Главата е с уникален механизъм с бутон, позволяващ с едно натискане да се регулира наклона до 180 градуса. Оборудвана със стандартна рез..
10.50 лв.
Бранд: Formax Кат. номер: 85005136
Практичен и много стабилен гребен за фидер от гамата на Formax. Моделът е произведен от специална микропореста EVA материя, която предпазва въдиците от повреждане. Намира широко приложение при риболов на фидер, мач, болонезе и др. Оборудван с винт с универсална резба, подходящ за всякакви модели сто..
12.10 лв.
Бранд: Formax Кат. номер: 85005548
Практичен и много стабилен гребен за фидер от гамата на Formax. Моделът e с 15 гнезда и е произведен от специална микропореста EVA материя, която предпазва въдиците от повреждане. Намира широко приложение при риболов на фидер, мач, болонезе и др. Оборудван с винт с универсална резба, подходящ за вся..
15.00 лв.
Бранд: Formax Кат. номер: 85005442
Практичен и много стабилен гребен за фидер от гамата на Formax. Моделът e с осем гнезда и е произведен от специална микропореста EVA материя, която предпазва въдиците от повреждане. Намира широко приложение при риболов на фидер, мач, болонезе и др. Оборудван с винт с универсална резба, подходящ за в..
13.80 лв.
Показва 1 до 12 от 25 (3 страници)