Меню
Количка

Кутии

Кат. номер: F4
Plastica Panaro F4 е много полезна кутия за всеки риболовец. Тя е идеалното решение за съхранение на плувки, ваглери и други риболовни аксесоари. Осигурява добра защита от нараняване на плувките, съхранявани в нея.   Произведена в Италия Високо качество на изработка Прозрачна пластмаса ..
2.50 лв.
Кат. номер: F3
Plastica Panaro F3 е много полезна кутия за всеки риболовец. Тя е идеалното решение за съхранение на плувки, ваглери и други риболовни аксесоари. Осигурява добра защита от нараняване на плувките, съхранявани в нея.   Произведена в Италия Високо качество на изработка Прозрачна пластмаса ..
3.00 лв.
Кат. номер: F2
Plastica Panaro F2 е много полезна кутия за всеки риболовец. Тя е идеалното решение за съхранение на плувки, ваглери и други риболовни аксесоари. Осигурява добра защита от нараняване на плувките, съхранявани в нея.   Произведена в Италия Високо качество на изработка Прозрачна пластмаса ..
2.50 лв.
Кат. номер: F1
Plastica Panaro F1 е много полезна кутия за всеки риболовец. Тя е идеалното решение за съхранение на плувки, ваглери и други риболовни аксесоари. Осигурява добра защита от нараняване на плувките, съхранявани в нея.   Произведена в Италия Високо качество на изработка Прозрачна пластмаса ..
2.00 лв.
Бранд: Osako Кат. номер: E016
Удобна и лека кутия за изкуствени примамки, която осигурява оптимална подредба и достатъчно място за воблери, блесни и всякакъв тип риболовни аксесоари. Произведена е от здрава прозрачна пластмаса и е снабдена с два капака и по две надеждни закопчалки от всяка страна. Предназначена основно за съхран..
10.00 лв.
Бранд: WEIHE Кат. номер: E002
Удобна кутия с компактни размери, подходяща за изкуствени примамки - воблери, въртящи блесни или клатушки. Изработена е от здрава прозрачна пластмаса и е снабдена с капак с надеждна закопчалка. Моделът е с 5 еднакви по размер отделения, които осигуряват удобна подредба и защита на примамките от счуп..
2.50 лв.
Бранд: WEIHE Кат. номер: G001
Удобна кутия с компактни размери, подходяща за изкуствени примамки - воблери, въртящи блесни или клатушки. Изработена е от здрава прозрачна пластмаса и е снабдена с капак с надеждна закопчалка. Моделът е с 5 еднакви по размер отделения, които осигуряват удобна подредба и защита на примамките от счуп..
3.50 лв.
Бранд: WEIHE Кат. номер: E002
Удобна и компактна кутия за малки риболовни принадлежности и аксесоари. Изработена е от плътна прозрачна пластмаса. Разполага с три надлъжно разположени отделения и е снабдена с 6 подвижни прегради, които може да се разпределят, така че да се получат максимум отделения с различна големина. Кутията с..
2.50 лв.
Бранд: WEIHE Кат. номер: E001
Удобна и компактна кутия за малки риболовни принадлежности и аксесоари. Изработена е от плътна прозрачна пластмаса. Разполага с три надлъжно разположени отделения и е снабдена с 12 подвижни прегради, които може да се разпределят, така че да се получат максимум отделения с различна големина. Кутията ..
3.50 лв.
Бранд: WEIHE Кат. номер: M028
Практична пластмасова кутия – мини "куфар", изработена от плътна пластмаса в черен цвят. Идеална за съхранение на всякакви риболовни принадлежности, аксесоари и различни примамки. Има голямо отделение с 4 подвижни прегради и върху тях подвижна част с неподвижни прегради. Кутията се затваря сигурно и..
15.00 лв.
Бранд: Osako Кат. номер: G019
Качествена двулицева кутия от здрава и плътна пластмаса. Прозрачните капаци позволяват безпрепятствен преглед на съдържанието на кутията, без да я отваряте. Идеална за съхранение на воблери и други примамки. Кутията се затваря сигурно и няма опасност от отваряне по време на транспорт.   Под..
7.00 лв.
Бранд: Formax Кат. номер: 70401763
FORMAX F 013 е качествена двулицева кутия от здрава и плътна пластмаса. От едната страна има 5 напречно разположени прегради, а от другата 4 надлъжно разположени и още 4 по-малки. Прозрачните капаци позволяват безпрепятствен преглед на съдържанието на кутията, без да я отваряте. Идеална за съхранени..
5.50 лв.
Показва 1 до 12 от 39 (4 страници)