Меню
Количка

Carp Pro

Бранд: Carp Pro Кат. номер: 83304057
CARP PRO Impulse WS Receiver е безжична станция, която може да управлява и командва до 4 бр. електронни сигнализатори. С прецизна изработка, надеждна и функционална, тя е с компактни размери от 9.5 cm. x 3 cm. Захранва се с 3 батерии от 1.5V (ААА) и се отличава с ниска консумация на енергия. Притежа..
54.00 лв.
Бранд: Carp Pro Кат. номер: 83304038
Ултра модерен електронен сигнализатор от последно поколение, супер висококачествено и прецизно изпълнение на изработка. С вградена литиево-йонна батерия (Li-Ion) и дълъг живот в Stand-by режим, той е абсолютен и тотален хит сред привържениците на шаранджийския риболов в Европа. Притежава изключителн..
48.00 лв.
Бранд: Carp Pro Кат. номер: 83304055
Шаранджия Carp Pro Impulse е модерен модел, отговарящ на най-високите изисквания. Такива аларми могат да се използват отделно или в комбинация с приемника Carp Pro Impulse, който може да комуникира с четири такива аларми едновременно. Алармите Carp Pro Impulse имат регулируема сила и тон. В допълнен..
49.00 лв.
Бранд: Carp Pro Кат. номер: 00820160
Carp Pro Diamond Spood & Marker Braid PE X4 Long Distance е висококачествена плетено влакно, специално проектирано за захранване с ракети и спомбове, както и за ползване с маркери за проучване на дънния релеф. Флуоресцентно жълтият цвят се запазва дълго време, като е много видим. Влакното предлага и..
13.40 лв.
Бранд: Carp Pro Кат. номер: 00811200
Carp Pro Sport Line Method е висококачествено монофилно влакно със средна твърдост и тъмнокафявият цвят, който се слива идеално с дъното. Влакното има гладка повърхност, което увеличава разстоянието на замятане. Това потъващо монофилно влакно перфектно държи на възел, има средно удължение и минималн..
7.00 лв.
Бранд: Carp Pro Кат. номер: 83133139
Първокласен шаранджийски калъф, предназначен да побере три шаранджийски пръчки с дължина 3,90 м с монтирани макари. Макарите са поставени в специални подплатени отделения, за да не могат да се докосват и да се повредят, а вътрешността на самия калъф е подплатена, за да са в безопасност пръчките. От ..
133.50 лв.
Бранд: Carp Pro Кат. номер: 83120713
Carp Pro Diamond Single Rod Sleeve е качествен шаранджийски калъф за една въдица окомплектована с макара. Изработен е от здрав, влагоустойчив материал. Предвиден за една въдица с работна дължина 3.90 м и конструкция от две части. Плътният порест материал, от който е направена допълнителната подплата..
87.50 лв.
Бранд: Carp Pro Кат. номер: 83610003
Carp Pro Splicing Needle е игла за шарански монтажи с плетени влакна и лийдкор. Окомплектована с ергономична дръжка в червен цвят за сигурен захват при работа. В края на дръжката е добавена кука, която може да се използва за затягане на възли или връзване на клупове.   Игла за монтажи Сна..
2.00 лв.
Бранд: Carp Pro Кат. номер: 83610002
Carp Pro Bait Needle е игла за стръв от неръждаема стомана. Иглата е с кръгло сечение и изключително гладка повърхност, поради което е много подходяща за монтиране на по-деликатна или фина стръв при шаранджийски или метод фидер риболов. Окомплектована с ергономична дръжка в червен цвят за сигурен за..
3.40 лв.
Бранд: Carp Pro Кат. номер: 83610001
Carp Pro Stringer Needle е игла за шаранджийски монтажи с плетени влакна и лийдкор. Окомплектована с ергономична дръжка в червен цвят за сигурен захват при работа. В края на дръжката е добавена кука, която може да се използва за затягане на възли или връзване на клупове.   Игла за монтажи ..
3.60 лв.
Бранд: Carp Pro Кат. номер: 83470025
Термошлаух Carp Pro Shrink Tube Set Weed Green - практичен и много полезен аксесоар за изготвяне на специализирани шаранджийски или фидер монтажи. Термосвиваемият шлаух уплътнява влакното, вирбела или бързата връзка след нагряване с помощта на сешоар или на пара. Позволява извиване и промяна на ъгъл..
2.80 лв.
Бранд: Carp Pro Кат. номер: 83470125
Термошлаух Carp Pro Shrink Tube Set Clear - практичен и много полезен аксесоар за изготвяне на специализирани шаранджийски или фидер монтажи. Термосвиваемият шлаух уплътнява влакното, вирбела или бързата връзка след нагряване с помощта на сешоар или на пара. Позволява извиване и промяна на ъгъла, по..
2.80 лв.
Показва 1 до 12 от 203 (17 страници)