Меню
Количка

Преден аванс

Бранд: Carp Pro Кат. номер: 20038550
Мощна макара с красив дизайн, чиято функционалност не отстъпва на тази на моделите от по-висок ценови клас. Carp Pro D-Carp Feeder 5500 е едно великолепно предложение за тежък фидер риболов.  Мощният механизъм, допълнен с относително ниското предавателно число (4.7:1) и дългата масивна алумини..
114.80 лв.
Бранд: Formax Кат. номер: 20654800
Моделът е изключително надежден и стабилен, като разполага с масивна зъбна предавка и относително ниско предавателно число - 4.3:1. Дълбоката алуминиева шпула е с голяма вместимост и позволява побирането на достатъчна дължина монофилно или плетено влакно с голям диаметър. Окомплекотвката включ..
105.00 лв.
Бранд: Black Cat Кат. номер: 0345060
ВLАСК САТ Раѕѕіоn Рrо FD 660  е мaĸapa c пpeдeн aвaнc пpeднaзнaчeнa зa pибoлoв нa coм. Pибoлoвът нa coм e eднo нaиcтинa eĸcтpeмнo пpиĸлючeниe, ĸoeтo изиcĸвa cepиoзнo и нeoбичaйнo oбopyдвaнe. Вlасk Саt Раѕѕіоn™ e eднa нaиcтинa coлиднa и здpaвa мaĸapa зa pибoлoв нa coм. Cъздaдeнa e oт виcoĸoĸaчecтв..
190.00 лв.
Бранд: Colmic Кат. номер: rog2500
Лека и компактна, перфектно работеща във всяко отношение макара на атрактивна цена. Изработена с корпус и ротор от олекотен графитен материал и окомплектована с подходяща по размери шпула. Colmic Rog се характеризира с тих и гладък ход, без каквито и да е вибрации и луфтове. Окомплектована ..
133.00 лв.
Бранд: Colmic Кат. номер: MULDA30
Colmic DAEMON - компактна, отлично балансирана и със съвременна визия макара с преден аванс. Моделът притежава необходимата здравина, функционалност, както и някои  нововъведения, които улесняват и повишават комфорта по време на риболов. Предният аванс е изработен много прецизно и позволява из..
112.00 лв.
Бранд: Colmic Кат. номер: vrz3000
Colmic VRZ - компактна, отлично балансирана и със съвременна визия макара с преден аванс. Моделът притежава необходимата здравина, функционалност, както и някои  нововъведения, които улесняват и повишават комфорта по време на риболов. Предният аванс е изработен много прецизно и позволява изклю..
133.00 лв.
Бранд: Colmic Кат. номер: MULZEN30
Серия спинингови макари с преден аванс, отлични параметри и страхотно съотношение между качество и цена. Colmic Zenya се характеризира с качествена работа на предавателния механизъм и перфектен баланс. Благодарение на отличното стиковане на компонентите се постига оптимално намотаване на влакн..
84.00 лв.
Бранд: Colmic Кат. номер: MULLEP20
Експертите на Colmic разработиха модела Lepus за риболов на плувка и спининг. Тялото е изработено от лека и устойчива графитна сплав. Макарата се предлага , оборудвана с алуминиева шпула, подходяща за навиване на монофилни и плетени влакна. Системата Parallel Winding System предпоставя равн..
140.00 лв.
Бранд: Colmic Кат. номер: MULSUR20
Макара с елегантен дизайн, която притежава необходимата здравина, функционалност, както и нововъведения, които улесняват и повишават комфорта по време на риболов. Предният аванс е изработен много прецизно и позволява изключително фино регулиране, необходимо при използване на по-тънки линии и пово..
140.00 лв.
Бранд: Colmic Кат. номер: MULLAR20
Лека, компактна, с гладък ход без вибрации и висока производителност - това е моделът Colmic Laris. Серията включва два размера макари, различаващи се по тегло и вместимост на шпулата. Вариантите намират широко приложение - за мач, болонезе, фидер, пикер и спининг риболов. Благодарение на идеа..
112.00 лв.
Бранд: Colmic Кат. номер: MULNAD20
Colmic Nadir е топ-клас макара с преден аванс. Великолепно попадение за лек фидер и спининг риболов. Подходяща за окомплектоване на мач и болонезе. Моделът е сходен с Kuiver като притежава повече лагери в механизма. Nadir е с алуминиев корпус и графитен ротор, в резултат на което макарата е устой..
182.00 лв.
Бранд: Colmic Кат. номер: MULBO20
Colmic Booster представлява модерна универсална макара с преден аванс. Базиран на карбонови корпус и ротор, моделът предлага повишена здравина при ниско тегло. Предавателният механизъм е оборудван със 7 сачмени първокласни лагера и иглен стоп лагер за гладък ход без шум и вибрации. Моделът ..
112.00 лв.
Показва 1 до 12 от 58 (5 страници)