Меню
Количка

Телемач

Бранд: Formax Кат. номер: 19060420
Телемачов прът от новата серия на FORMAX  TORNADO. Изработен е от високомодулен IM-10 карбон, допълнително подсилен с карбонови нишки. Притежава отлични показатели за здравина и надеждност. Стегнатият строй, съчетан с универсалната акция, доставят пълно удоволствие при риболов на плувка,с бомбарда и..
75.60 лв.
Бранд: Colmic Кат. номер: CAFA10A
Модел телемач въдица с къса сглобка, чиято малка транспортна дължина носи удобство при съхраняване и транспортиране. Използван е високомодулен ULAF карбонов материал за изработката й.  Colmic Fargo се характеризира със стегнат, твърд строй и ресурс от мощ и здравина за ефективно изваждане на е..
126.00 лв.
Бранд: Colmic Кат. номер: CATA80А
Здрав и надежден телемач за тези, които искат да имат една въдица за всичко! Мощен, динамичен, с широк диапазон на изхвърляща акция - до 120гр. TANGO PRO е прът, който може да се използва за почти всички видове риболов(плувка, ваглер, бомбарда, лек дънен риболов и др.) и при всякакви неблагоприятни ..
217.00 лв.
Бранд: Formax Кат. номер: 19495016
Телемачов прът от новата серия на FORMAX THUNDER. Изработен е от високомодулен IM-10 карбон, допълнително подсилен с карбонови нишки. Притежава отлични показатели за здравина и надеждност. Стегнатият строй, съчетан с универсалната акция, доставят пълно удоволствие при риболов на плувка, с бомбарда, ..
72.00 лв.
Бранд: Formax Кат. номер: 19060400
Телемачов прът от новата серия на FORMAX TORNADO. Изработен е от високомодулен IM-10 карбон, допълнително подсилен с карбонови нишки. Притежава отлични показатели за здравина и надеждност. Стегнатият строй, съчетан с универсалната акция, доставят пълно удоволствие при риболов на плувка,с бомбарда ил..
75.00 лв.
Бранд: Formax Кат. номер: 19019270
Formax  TACTIC TELE   е нова серия универсални карбонови телескопи, с красив и елегантен дизайн. Предлагат се в два различни по дължина модели. Изработени са от високомодулен IM8 карбонов материал и благодарение на повече от достъпната си цена са чудесен избор както за риболов на плувка, така и за р..
58.50 лв.
Бранд: Formax Кат. номер: 19488420
Нов модел телемач, от най-високо качество.  Изpaбoтeн e oт виcoĸo мoдyлeн HMC ĸapбoн и oбopyдвaн c ЅіС вoдaчи (10 бpoя). Epгoнoмичeн винтoв дъpжaч зa мaĸapa и дpъжĸa, изpaбoтeнa в ĸoмбинaция oт ĸopĸ и ЕVА пянa мaтepиaл. B ĸpaя нa дpъжĸaтa имa xyбaвa гyмeнo-мeтaлнa aнти-шoĸ пpeдпaзнa ĸaпaчĸa. Oтличeн..
120.40 лв.
Показва 1 до 7 от 7 (1 страници)