Меню
Количка

Colmic

Бранд: Colmic Кат. номер: ONDA MILLE
Специализирано влакно за многократно далечно замятане с макара. Притежава висока износоустйчивост, много ниска разтегливост, впечатляваща здравина на възел и е произведено по нов антиусукващ процес, при който образуването на "бради" е сведено до минимум и с тотална липса на механична памет. Особено ..
12.90 лв.
Бранд: Colmic Кат. номер: EXTREME METHOD FEEDER LINE
Colmic Extreme Method Feeder Line е сред най-предпочитаните специализирани метод фидер влакна за основна линия. Изработено е по съвременна технология с гарантирано качество от Colmic. Тъмнокафявият цвят предоставя много добър камуфлаж и е подходящ за всякакъв тип дъно, като го прави почти невидимо в..
12.90 лв.
Бранд: Colmic Кат. номер: F1 SPIDER
Висококачествено състезателно влакно от гамата на Colmic. F1 Spider покрива изискванията и на най-взискателните риболовци. Отличава се с висока устойчивост на износване. Влакното е с тройна UV защита, която запазва великолепните му качествени характеристики. Липсата на памет и отличната здравина на ..
8.60 лв.
Бранд: Colmic Кат. номер: ARWEN INGLESE SINKING
COLMIC ARWEN INGLESE SINKING е най-новото потъващо влакно на COLMIC! Създадено да бъде лидер в бранша, то е специализирано за истински мачов риболов и отговаря на всички необходими изисквания за влакно от "PREMIUM XTREME" клас. Предлага се с матов светлокафяв цвят в индивидуална опаковка от 150 метр..
10.80 лв.
Бранд: Colmic Кат. номер: BLADE SINKING
Colmic Blade Sinking е ново потъващо влакно за мачов риболов, което се характеризира с много нисък процент на разтегливост - само 16%. Ниската разтегливост се приближава почти до тази на плетените влакна и позволява много добра чувствителност и контрол при вадене на риба, както и мигновено засичане ..
9.60 лв.
Бранд: Colmic Кат. номер: PROJECT 360
Японско влакно (шпулирано в Китай) от семейството на NxGen Fluotec-NX30 подходящо за всички видове риболов. Характеризира се със средна разтегливост - 28%, висока устойчивост на износване, U.V. защита, липса на мех. памет и голяма здравина на възел.Предлага се в индивидуална опаковка от 100м.    ..
6.50 лв.
Бранд: Colmic Кат. номер: SPRAY LEADER
COLMIC SPRAY LEADER е японско(шпулирано в Китай) влакно за поводи с ниска разтегливост-25%. Произведено по нови технологични процеси(NX-Gen/FLuotec) Fluorine Coated, с тройна U.V. и водоотблъскваща обработка. Притежава висока издръжливост на възел и износване. Подходящо за солена вода. Предлага се в..
9.00 лв.
Бранд: Colmic Кат. номер: KING
COLMIC KING е едно от най-качествените флуорокарбонови влакна на пазара. Това е японски 100%-ов флуорокарбон подходящо за подготвяне поводи и различни видове монтажи. Предлага се в индивидуална опаковка с дължина 50м. Подходящ за морски и сладководен риболов. Разбира се, влакното е напълно невидимо ..
30.00 лв.
Бранд: Colmic Кат. номер: SHADE
COLMIC SHADE е едно от най-качествените флуорокарбонови влакна на пазара. Това е японски 100%-ов флуорокарбон подходящ за подготвяне поводи и различни видове монтажи. Предлага се в индивидуална опаковка с дължина 50м. Подходящ за морски и сладководен риболов. Разбира се, влакното е напълно невидимо ..
18.00 лв.
Бранд: Colmic Кат. номер: WIND
COLMIC WIND е едно от най-качествените флуорокарбонови влакна на пазара. Това е японски 100%-ов флуорокарбон подходящо за подготвяне поводи и различни видове монтажи. Предлага се в индивидуална опаковка с дължина 50м. Подходящ за морски и сладководен риболов. Разбира се, влакното е напълно невидимо ..
17.00 лв.
Бранд: Colmic Кат. номер: BS5000
Уникални куки Colmic, изработени от първокласна карбонова стомана! Въпреки че са изключително тънки, BS5000 са много здрави куки, подходящи за всякакъв риболов на плувка на река или в затворени водоеми. Специфичната форма позволява лесното поемане на стръвта и едновременно с това гарантира надежднот..
7.50 лв.
Бранд: Colmic Кат. номер: N500
Тази кука определено е една от най-високо ценените от риболовците в цяла Европа. Идеална е за шаран и едри риби. Специалната извивка осигурява много лесно проникване и перфектно задържане на уловената риба. Химически заточена с лазерна обработка на жилото. Подходяща за риболов с торен и бял червей, ..
7.50 лв.
Показва 1 до 12 от 40 (4 страници)