Меню
Количка

Colmic

Бранд: Colmic Кат. номер: CATA80А
Здрав и надежден телемач за тези, които искат да имат една въдица за всичко! Мощен, динамичен, с широк диапазон на изхвърляща акция - до 120гр. TANGO PRO е прът, който може да се използва за почти всички видове риболов(плувка, ваглер, бомбарда, лек дънен риболов и др.) и при всякакви неблагоприятни ..
185.00 лв.
Бранд: Colmic Кат. номер: CBFA50A
Нов модел класическа мачова пръчка от три секции. Произведена от високоякостен карбон, тя е с акция: 5 - 20 грама и полупараболичен строй. Характеризира се с добър баланс и висока надеждност. Невероятно съотношение цена - качество! Подходяща е за риболов на всички видове риби.   Код ..
140.00 лв.
Бранд: Colmic Кат. номер: CBRE01B
Много популярен модел в колекцията на COLMIC за лайт-мачовите пръчки от висок професионален клас. Изработен от M55J-RCS-EXTREME Carbon. Притежава параболичен строй с light action и работен диапазон: 2 - 16 гр. Характеризира се с много малък диаметър на бланките, перфектен баланс и впечатляващо ниско..
595.00 лв.
Бранд: Colmic Кат. номер: CAFO52B
Както се разбира още от името й тази болонеза е от висок клас. Работната акция е до 20гр., оборудвана с водачи Minimal Guide и крива на огъване Medium Action-3. Прекрасен баланс и ниско собствено тегло. Formula Top Class представлява безупречно изработена въдица, окомлектована с изключително ле..
463.00 лв.
Бранд: Colmic Кат. номер: CAEM51A
Моделът EMPERIA е класическа All-round болонеза с акция 20грама, ниско тегло и много добър баланс. Прекрасен избор за всеки който практикува речен риболов.Дължина 5 метра...
280.00 лв.
Бранд: Colmic Кат. номер: CAFI99ZА
Новият модел FIUME-S31 идва като подобрен наследник на легендарната болонеза Fiume-250NxGen, но вече оборудван с анти-корозионни водачи FUJI Alconite и последен модел анти-вибрационен FUJI макародържач. FIUME S31 притежава всички качества и предимства на последните технологии при производството на ..
546.00 лв.
Бранд: Colmic Кат. номер: NYXI
     Влакно създадено за направа на поводи. Произведено в Япония по най-модерна технология, то притежава ненадмината издръжливост на скъсване при къса нишка. Всички негови параметри отговарят на изискванията за направа на идеален повод. Проверено и тествано метър по метър чр..
10.50 лв.
Бранд: Colmic Кат. номер: NYMI
    Влакно за поводи произведено в Италия по най-новата японска технология - т.нар. "fluorine process". Основните характеристики на това ново влакно са: висока издръжливост на опън, невероятна здравина на възел, уникална мекота и гъвкавост. То е почти невидимо във водата, и запаз..
8.60 лв.
Бранд: Colmic Кат. номер: NYFO
  FORMER e монофилно влакно за риболов с макара произведено в Япония. Пълна липса на механична памет. Изключително гъвкаво и меко, то притежава много висока устойчивост на възел и теглене. Специално двойно силиконово покритие го прави устойчиво на всякакви атмосферни влияния, увеличавайки ..
9.00 лв.
Бранд: Colmic Кат. номер: NYFE
    Превъзходно монофилно влакно за риболов с макара, произведено в Япония. Тоталната липса на памет предотвратява напълно усукването и заплитането му, както и образуването на "брада", дори и след дълъг престой върху макарата. Оцветен в бледо розово, виртуално невидим във водата, този..
15.00 лв.
Бранд: Colmic Кат. номер: NYAL
     Устойчиво на UV-лъчите японско монофилно влакно. Характеризира се с еластичност, висока износоустойчивост и липса на моментна памет. Влакното се предлага в опаковка от 150 м.Здравина според размера, указана от производителя:0.115мм. / 1.55 кг.0.129мм. / 2..
7.50 лв.
Бранд: Colmic Кат. номер: NYPO
     Устойчиво на UV-лъчите японско монофилно влакно. Отлична здравина на възел, липса на моментна памет, висока износоустойчивост. Fendreel-Power е влакно с нормална разтегливост, подходящо за всички видове риболов, включително морски. Здравина според размера, указана ..
10.50 лв.
Показва 1 до 12 от 12 (1 страници)