Меню
Количка

Colmic

Бранд: Colmic Кат. номер: X 5000
COLMIC X 5000 е кристално-прозрачно японско монофилно влакно с недостижимо качество и параметри. Характеризира се с особен „невидимо прозрачен" цвят във водата благодарение на специалните “Fluorine” процеси на изработка. Това влакно е еднакво добро, както за направа на директна линия и навиване на м..
18.00 лв.
Бранд: Colmic Кат. номер: FENDREEL RBS
COLMIC RBS е монофилно влакно от най-висок клас произведено в Япония. Притежава трайна UV - защита, невероятна здравина на възел и абсолютна липса на моментна памет. Подходящо за навиване на макара. Средна разтегливост при супер висока издръжливост на износване. Дори монтирани сачми от твърдо олово ..
11.80 лв.
Бранд: Colmic Кат. номер: FEEDER PRO
FEEDER PRO e висок клас влакно от семейството на NxGen Fluotec NX  специализирано за фидер-риболов. Характеризира се с изключително ниска разтегливост - само 16%, висока устойчивост на износване, тройна U.V. защита, липса на механична памет и впечатляваща здравина на възел. Мек, светло кафяв цвят, к..
15.00 лв.
Бранд: Colmic Кат. номер: CAPA85C
PANTER XT BOLENTINO е двуделна, много здрава въдица за риболов от лодка. Изработена от висококачествени карбон-композитни бланки CS-1. Въдицата е със специална усилена конструкция, за да може да издържи на големи натоварвания, като същевременно има прогресивен строй и чувствителен плътен връх. Място..
70.00 лв.
Бранд: Colmic Кат. номер: rog2500
Лека и компактна, перфектно работеща във всяко отношение макара на атрактивна цена. Изработена с корпус и ротор от олекотен графитен материал и окомплектована с подходяща по размери шпула. Colmic Rog се характеризира с тих и гладък ход, без каквито и да е вибрации и луфтове. Окомплектована ..
133.00 лв.
Бранд: Colmic Кат. номер: MULDA30
Colmic DAEMON - компактна, отлично балансирана и със съвременна визия макара с преден аванс. Моделът притежава необходимата здравина, функционалност, както и някои  нововъведения, които улесняват и повишават комфорта по време на риболов. Предният аванс е изработен много прецизно и позволява из..
112.00 лв.
Бранд: Colmic Кат. номер: vrz3000
Colmic VRZ - компактна, отлично балансирана и със съвременна визия макара с преден аванс. Моделът притежава необходимата здравина, функционалност, както и някои  нововъведения, които улесняват и повишават комфорта по време на риболов. Предният аванс е изработен много прецизно и позволява изклю..
133.00 лв.
Бранд: Colmic Кат. номер: MULZEN30
Серия спинингови макари с преден аванс, отлични параметри и страхотно съотношение между качество и цена. Colmic Zenya се характеризира с качествена работа на предавателния механизъм и перфектен баланс. Благодарение на отличното стиковане на компонентите се постига оптимално намотаване на влакн..
84.00 лв.
Бранд: Colmic Кат. номер: MULLEP20
Експертите на Colmic разработиха модела Lepus за риболов на плувка и спининг. Тялото е изработено от лека и устойчива графитна сплав. Макарата се предлага , оборудвана с алуминиева шпула, подходяща за навиване на монофилни и плетени влакна. Системата Parallel Winding System предпоставя равн..
140.00 лв.
Бранд: Colmic Кат. номер: MULSUR20
Макара с елегантен дизайн, която притежава необходимата здравина, функционалност, както и нововъведения, които улесняват и повишават комфорта по време на риболов. Предният аванс е изработен много прецизно и позволява изключително фино регулиране, необходимо при използване на по-тънки линии и пово..
140.00 лв.
Бранд: Colmic Кат. номер: MULLAR20
Лека, компактна, с гладък ход без вибрации и висока производителност - това е моделът Colmic Laris. Серията включва два размера макари, различаващи се по тегло и вместимост на шпулата. Вариантите намират широко приложение - за мач, болонезе, фидер, пикер и спининг риболов. Благодарение на идеа..
112.00 лв.
Бранд: Colmic Кат. номер: MULNAD20
Colmic Nadir е топ-клас макара с преден аванс. Великолепно попадение за лек фидер и спининг риболов. Подходяща за окомплектоване на мач и болонезе. Моделът е сходен с Kuiver като притежава повече лагери в механизма. Nadir е с алуминиев корпус и графитен ротор, в резултат на което макарата е устой..
182.00 лв.
Показва 1 до 12 от 27 (3 страници)