Меню
Количка

Дипове

Бранд: BATTLE BAITS Кат. номер: Smoke X LED
Течен пушещ атрактор с уникалния аромат Attract Royal. Smoke X, ще отличи вашата стръв, захранка или PVA във водата и ще я превърне в предизвикателство за всеки шаран. Smoke X, може да се нанася върху стръв, фидер хранилка, PVA мрежа или торбичка, спод микс, захранка и всичко, което можете да използ..
15.90 лв.
Бранд: BATTLE BAITS Кат. номер: Smoke X RED
Течен пушещ атрактор с уникалния аромат Attract Royal. Smoke X, ще отличи вашата стръв, захранка или PVA във водата и ще я превърне в предизвикателство за всеки шаран. Smoke X, може да се нанася върху стръв, фидер хранилка, PVA мрежа или торбичка, спод микс, захранка и всичко, което можете да използ..
15.90 лв.
Бранд: BATTLE BAITS Кат. номер: Fluo LED Strawberry
Флуорисцентен пушещ дип с аромат на ягода. LED ефектът образува флуорисцентен пушещ зелено електриков облак около стръвта и придава допълнителна ефективност на стръвта, като я прави неустоима за любопитството на шарана. Шишето е с флип капачка с дюзатор, което ви позволява да сложите дори една капка..
8.90 лв.
Бранд: BATTLE BAITS Кат. номер: Fluo LED Plum
Флуорисцентен пушещ дип с аромат на слива. LED ефектът образува флуорисцентен пушещ зелено електриков облак около стръвта и придава допълнителна ефективност на стръвта, като я прави неустоима за любопитството на шарана. Шишето е с флип капачка с дюзатор, което ви позволява да сложите дори една капка..
8.90 лв.
Бранд: BATTLE BAITS Кат. номер: Fluo LED Blueberry
Флуорисцентен пушещ дип с аромат на боровинка. LED ефектът образува флуорисцентен пушещ зелено електриков облак около стръвта и придава допълнителна ефективност на стръвта, като я прави неустоима за любопитството на шарана. Шишето е с флип капачка с дюзатор, което ви позволява да сложите дори една к..
8.90 лв.
Бранд: BATTLE BAITS Кат. номер: Fluo LED Mango
Флуорисцентен пушещ дип с аромат на манго. LED ефектът образува флуорисцентен пушещ зелено електриков облак около стръвта и придава допълнителна ефективност на стръвта, като я прави неустоима за любопитството на шарана. Шишето е с флип капачка с дюзатор, което ви позволява да сложите дори една капка..
8.90 лв.
Бранд: BATTLE BAITS Кат. номер: Fluo LED Tiger Nuts
Флуорисцентен пушещ дип с аромат на тигров фъстък. LED ефектът образува флуорисцентен пушещ зелено електриков облак около стръвта и придава допълнителна ефективност на стръвта, като я прави неустоима за любопитството на шарана. Шишето е с флип капачка с дюзатор, което ви позволява да сложите дори ед..
8.90 лв.
Бранд: BATTLE BAITS Кат. номер: Fluo LED Banana Cream
Флуорисцентен пушещ дип с аромат на банан. LED ефектът образува флуорисцентен пушещ зелено електриков облак около стръвта и придава допълнителна ефективност на стръвта, като я прави неустоима за любопитството на шарана. Шишето е с флип капачка с дюзатор, което ви позволява да сложите дори една капка..
8.90 лв.
Бранд: BATTLE BAITS Кат. номер: Fluo LED Vanilia
Флуорисцентен пушещ дип с аромат на ванилия. LED ефектът образува флуорисцентен пушещ зелено електриков облак около стръвта и придава допълнителна ефективност на стръвта, като я прави неустоима за любопитството на шарана. Шишето е с флип капачка с дюзатор, което ви позволява да сложите дори една кап..
8.90 лв.
Бранд: BATTLE BAITS Кат. номер: Fluo LED Chocolate & Orange
Флуорисцентен пушещ дип с аромат на щоколад и портокал. LED ефектът образува флуорисцентен пушещ зелено електриков облак около стръвта и придава допълнителна ефективност на стръвта, като я прави неустоима за любопитството на шарана. Шишето е с флип капачка с дюзатор, което ви позволява да сложите до..
8.90 лв.
Бранд: BATTLE BAITS Кат. номер: Fluo LED Sweet Corn
Флуорисцентен пушещ дип с аромат на сладка царевица. LED ефектът образува флуорисцентен пушещ зелено електриков облак около стръвта и придава допълнителна ефективност на стръвта, като я прави неустоима за любопитството на шарана. Шишето е с флип капачка с дюзатор, което ви позволява да сложите дори ..
8.90 лв.
Бранд: BATTLE BAITS Кат. номер: Fluo LED Attract Royal
Флуорисцентен пушещ дип с аромат Attract Royal. LED ефектът образува флуорисцентен пушещ зелено електриков облак около стръвта и придава допълнителна ефективност на стръвта, като я прави неустоима за любопитството на шарана. Шишето е с флип капачка с дюзатор, което ви позволява да сложите дори една ..
8.90 лв.
Показва 1 до 12 от 50 (5 страници)