Меню
Количка

Люлки/ Дюшеци

Бранд: Carp Pro Кат. номер: 85048129
Висококачествена люлка за шарански риболов, снабдена е с  крака с лапи. Carp Pro CPL-0982 осигурява необходимото удобство за лесно обработване и безопасно снимане на уловената риба. Люлката е изцяло подплатена, предпазвайки рибата от нараняване. Мрежестото дъно позволява лесно оттичане на вода..
173.00 лв.
Бранд: Carp Pro Кат. номер: 83012001
Саrр Рrо Wеіgh Ѕlіng Flоаtіng e cпeциaлнa плaвaщa чaнтa, пpeднaзнaчeнa зa пpeтeглянe, пpeнacянe и ĸpaтĸocpoчнo cъxpaнeниe нa шapaн. Πpoeĸтиpaн дa oтгoвapя нa нaй-виcoĸитe изиcĸвaния зa бeзoпacнocт нa pибaтa. Πлaвaщият caĸ зa риби e нaпpaвeн oт мeĸa, вoдoпpoпycĸливa мpeжa, ĸoятo нe нapaнявa pибaтa и ..
78.40 лв.
Бранд: Carp Pro Кат. номер: 85048202
Подложка за поставяне на шаран.Спомага за по- лесно манипулиране на рибата (при отстраняване на куките).Така рибата не може да се търкаля или да изскача от нея. Вътре има мека "възглавница", която може да се сваля и почиства ако е необходимо. На капака и на дъното има мрежа, така че излишната вода д..
95.00 лв.
Бранд: Carp Pro Кат. номер: 85048202
Една важна част от екипировката на всеки съвременен шаранджия, щадящ околната среда и изцяло отдаден на спорта. Луксозен висококачествен дюшек-карп сак за теглене, мерене и съхранение на уловените шарани или амури. Предпазва рибата от твърди повърхности и нараняване при изваждането на куките. Отлича..
95.00 лв.
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)