Меню
Количка

RYOBI

Бранд: RYOBI Кат. номер: 20648100
RYOBI ECUSIMA  е доказан модел красива спининг макара, която се отличава със съвременен и очарователен дизайн. Проектирана и конструирана от RYOBI , тя е изработена от леки и здрави сплави, символ на високо качество. Моделът се отличава с перфорирана алуминиева шпула, ергономична дръжка, с бутон за ..
75.00 лв.
Бранд: RYOBI Кат. номер: 20612100
Тази риболовна макара е истински шедьовър, както от техническа, така и от естетическа гледна точка. Има система от 8 + 1 лагера за максимално добро въртене. Уникалната технология съчетава най-доброто от системата за обиране на влакното "Flat Oscilliation System", която е изключително прецизна и наде..
169.00 лв.
Бранд: RYOBI Кат. номер: 20036100
Изработена от супер лек материал - новата  концепция на Ryobi. Предна прецизна авансова система. Увеличената повърхност на шайбата на аванса дава по-голяма трайност и плавност при регулиране. Олекотена алуминиева шпула с голяма якост. Алуминиев предавателен механизъм от оста към шпулата. Дръ..
116.00 лв.
Бранд: RYOBI Кат. номер: 20006100
Новото попълнение сред спининговите макари на Ryobi – Virtus, впечатлява с модерен, изчистен дизайн и копринено гладък ход. Мултипозиционният преден аванс позволява справянето и с най-едрите риби. Механизмът е с висококачествено изпълнение, като на възловите места са добавени сачмени лагери, осигуря..
70.50 лв.
Бранд: RYOBI Кат. номер: 20006020
За почитателите на бранда Ryobi предлагаме новата версия на модела Virtus - Virtus Power. Обновената и подобрена модификация е с корпус и ротор в сив цвят, изградени от изключително здрав композитен материал, на който се дължи и ниското тегло. В механизма са добавени още 2 лагера, като по този..
87.00 лв.
Бранд: RYOBI Кат. номер: 20617010
Благодарение на япоските инженери RYOBI NCRT SLAM  поставя нови стандарти при макарите!Тялото и ротора са направени от иновативният материал NCRT, който представлява карбонови влакна съчетани с полимерна основа. Благодарение на това се достига изключително ниско тегло и най-висока издръжливост.RYOBI..
165.00 лв.
Бранд: RYOBI Кат. номер: 20610300
Японска разработка и уникален дизайн, съчетан с изцяло метално тяло - това е то,  новият модел Arctica. Изключителна макара, с уникална и иновативна система за редене на влакното (New Rotary Flat Oscillation System). Изцяло алуминиева шпула, в комбинация с карбонoви нишки, за впечатляващ и неповтори..
145.00 лв.
Бранд: RYOBI Кат. номер: 20616100
Ryobi Tresor е нов модел красива спининг макара, която се отличава със съвременен и очарователен дизайн. Проектирана и конструирана в Япония, тя е изработена от леки и здрави сплави, символ на високо качество. Моделът се отличава с перфорирана алуминиева шпула, ергономична дръжка, с бутон за бързо с..
77.50 лв.
Бранд: RYOBI Кат. номер: 20617100
Изключително леки и здрави рибарски макари с елементи от титан и корпус от революционно лек и същевременно устойчив материал NCRT. Риболовните продукти на Ryobi от дълги години са разпознаваеми като иновативни и технологични и новата серия спинингови макари Ryobi Slam затвърждават тази репутация...
176.00 лв.
Показва 1 до 9 от 9 (1 страници)