Меню
Количка

Микро пелети за фидер BATTLE BAITS SMOKE X RED 2mm

Микро пелети за фидер BATTLE BAITS SMOKE X RED 2mm
Микро пелети за фидер BATTLE BAITS SMOKE X RED 2mm
  • Наличност: В наличност
  • Кат. номер: Микро пелети SMOKE X RED
9.90 лв.

Опции

100% оригинални продукти

14 дни право на връщане

Безплатна доставка над 100 лв.

Пушещи микро пелети 2мм със специален миксиран аромат, предназначени за метод фидер, които мога да се използват успешно през всеки сезон. Пушещите пелети с RED ефект, след контакт с вода отделят червен флуорисцентен пушещ ефект и правят атрактивен облак около себе си. RED пелетите се възползват от серия функции, които предизвикват интереса и на най-капризните шарани. Пушещият ефект, прави стръвта ви атрактивна и предизвикваща любопитството и на най-предпазливите риби. Дългoтрайното ефективно разпръскване на аромат, дори и в студена вода, води определено до по-голям успех при риболова на шаран. Те могат да се използват, като самостоятелна захранка при риболов на фидер, но също така могат да бъдат поставяни в PVA мрежа, директно във вашата мека храна, комбинирана със семена, а за допълнително привличане, можат да се овлажнят с различни адитиви и атрактанти.

Това са много тънки микро пелети, със силно изразен вкус и аромат, с високо съдържание на протеини, умерено съдържание на масло и са отлични за целогодишна употреба, като могат да се използват за повишаване на привлекателността на всички захранки. Рибите обичат да „кълват“ по дъното на петното, така че микропелетите са наистина ефективни и носят до голям успех по време на риболов, тъй като рибите се задържат на петното за по-дълго време. Могат да се използват както при метод фидер риболов, така и като допълнителни частици, добавяни към примамките за фидер риболов. Така естествените аромати, излъчвани както от протеиновите, така и от зърнените съставки, ще бъдат разпръснати в областа на стръвта и ще могат да предават сигнал за хранене на рибите.

Препоръчваме да поставите желаното количество пелети в съд, налейте вода отгоре до нивото на пелетите, оставете за 30 секунди и след това изцедете водата. След 15 минути са готови за употреба.

 

  • Аромат – Smoke X RED
  • Размер – 2мм
  • Опаковка – 400гр

Напишете мнение