Меню
Количка

BATTLE BAITS

Бранд: BATTLE BAITS Кат. номер: Микро пелети Tiger Nuts 2mm
Нашите микро пелети 2мм с аромат на Тигров фъстък, предназначени за метод фидер, мога да се използват успешно през всеки сезон. Те могат да се използват, като самостоятелна захранка при риболов на фидер, но също така могат да бъдат поставяни в PVA мрежа, директно във вашата мека храна, комбинирана с..
7.90 лв.
Бранд: BATTLE BAITS Кат. номер: Микро пелети Krill 2mm
Нашите микро пелети 2мм с аромат на крил, предназначени за метод фидер, мога да се използват успешно през всеки сезон. Те могат да се използват, като самостоятелна захранка при риболов на фидер, но също така могат да бъдат поставяни в PVA мрежа, директно във вашата мека храна, комбинирана със семена..
7.90 лв.
Бранд: BATTLE BAITS Кат. номер: Микро пелети Garlic 2mm
Нашите микро пелети 2мм с аромат на чесън, предназначени за метод фидер, мога да се използват успешно през всеки сезон. Те могат да се използват, като самостоятелна захранка при риболов на фидер, но също така могат да бъдат поставяни в PVA мрежа, директно във вашата мека храна, комбинирана със семен..
7.90 лв.
Бранд: BATTLE BAITS Кат. номер: Микро пелети Banana Cream 2mm
Нашите микро пелети 2мм с аромат на банан и лека нотка карамел, предназначени за метод фидер, мога да се използват успешно през всеки сезон. Те могат да се използват, като самостоятелна захранка при риболов на фидер, но също така могат да бъдат поставяни в PVA мрежа, директно във вашата мека храна, ..
7.90 лв.
Бранд: BATTLE BAITS Кат. номер: Микро пелети Almond 2mm
Нашите микро пелети 2мм с аромат на бадем, предназначени за метод фидер, мога да се използват успешно през всеки сезон. Те могат да се използват, като самостоятелна захранка при риболов на фидер, но също така могат да бъдат поставяни в PVA мрежа, директно във вашата мека храна, комбинирана със семен..
7.90 лв.
Бранд: BATTLE BAITS Кат. номер: Микро пелети Special Fruits 2mm
Нашите микро пелети 2мм със свеж аромат на микс от плодове, предназначени за метод фидер, мога да се използват успешно през всеки сезон. Те могат да се използват, като самостоятелна захранка при риболов на фидер, но също така могат да бъдат поставяни в PVA мрежа, директно във вашата мека храна, комб..
7.90 лв.
Бранд: BATTLE BAITS Кат. номер: Микро пелети Attract Royal 2mm
Нашите микро пелети 2мм със специален миксиран аромат Attract Royal, предназначени за метод фидер, мога да се използват успешно през всеки сезон. Те могат да се използват, като самостоятелна захранка при риболов на фидер, но също така могат да бъдат поставяни в PVA мрежа, директно във вашата мека хр..
7.90 лв.
Бранд: BATTLE BAITS Кат. номер: Микро пелети Strawberry 2mm
Нашите микро пелети 2мм с аромат на ягода, предназначени за метод фидер, мога да се използват успешно през всеки сезон. Те могат да се използват, като самостоятелна захранка при риболов на фидер, но също така могат да бъдат поставяни в PVA мрежа, директно във вашата мека храна, комбинирана със семен..
7.90 лв.
Бранд: BATTLE BAITS Кат. номер: Микро пелети Chocolate & Orange 2mm
Нашите микро пелети 2мм с доказано, като успешен в риболова аромат на шоколад и портокал, предназначени за метод фидер, мога да се използват успешно през всеки сезон. Те могат да се използват, като самостоятелна захранка при риболов на фидер, но също така могат да бъдат поставяни в PVA мрежа, директ..
7.90 лв.
Бранд: BATTLE BAITS Кат. номер: Микро пелети Sweet corn 2mm
Нашите микро пелети 2мм с аромат на царевица, предназначени за метод фидер, мога да се използват успешно през всеки сезон. Те могат да се използват, като самостоятелна захранка при риболов на фидер, но също така могат да бъдат поставяни в PVA мрежа, директно във вашата мека храна, комбинирана със се..
7.90 лв.
Бранд: BATTLE BAITS Кат. номер: Микро пелети Choco Sticks 2mm
Нашите микро пелети 2мм с аромат на шоколадови пръчици, предназначени за метод фидер, мога да се използват успешно през всеки сезон. Те могат да се използват, като самостоятелна захранка при риболов на фидер, но също така могат да бъдат поставяни в PVA мрежа, директно във вашата мека храна, комбинир..
7.90 лв.
Бранд: BATTLE BAITS Кат. номер: Микро пелети Mango & Pineapple 2mm
Нашите микро пелети 2мм с аромат на манго и ананас, предназначени за метод фидер, мога да се използват успешно през всеки сезон. Те могат да се използват, като самостоятелна захранка при риболов на фидер, но също така могат да бъдат поставяни в PVA мрежа, директно във вашата мека храна, комбинирана ..
7.90 лв.
Показва 1 до 12 от 123 (11 страници)