Меню
Количка

Микро пелети за фидер BATTLE BAITS Cheese - Сирене 2mm

Микро пелети за фидер BATTLE BAITS Cheese - Сирене 2mm
Микро пелети за фидер BATTLE BAITS Cheese - Сирене 2mm
  • Наличност: В наличност
  • Кат. номер: Микро пелети Cheese 2mm
7.90 лв.

100% оригинални продукти

14 дни право на връщане

Безплатна доставка над 100 лв.

Нашите микро пелети 2мм със аромат на сирене, предназначени за метод фидер, мога да се използват успешно през всеки сезон. Те могат да се използват, като самостоятелна захранка при риболов на фидер, но също така могат да бъдат поставяни в PVA мрежа, директно във вашата мека храна, комбинирана със семена, а за допълнително привличане, можат да се овлажнят с различни адитиви и атрактанти.

Това са много тънки микро пелети, със силно изразен вкус и аромат, с високо съдържание на протеини, умерено съдържание на масло и са отлични за целогодишна употреба, като могат да се използват за повишаване на привлекателността на всички захранки. Рибите обичат да „кълват“ по дъното на петното, така че микропелетите са наистина ефективни и носят до голям успех по време на риболов, тъй като рибите се задържат на петното за по-дълго време. Могат да се използват както при метод фидер риболов, така и като допълнителни частици, добавяни към примамките за фидер риболов. Така естествените аромати, излъчвани както от протеиновите, така и от зърнените съставки, ще бъдат разпръснати в областа на стръвта и ще могат да предават сигнал за хранене на рибите.

Препоръчваме да поставите желаното количество пелети в съд, налейте вода отгоре до нивото на пелетите, оставете за 30 секунди и след това изцедете водата. След 15 минути са готови за употреба.

 

  • Аромат – Сирене
  • Размер – 2мм
  • Опаковка – 400гр

Напишете мнение