Меню
Количка

Traper

Бранд: Traper Кат. номер: 505650
Много силен и концентриран аромат на полската фирма Traper, даващ отличен резултат в по- студено време. Бустер, специално разработен за метод фидер риболов, от сто процента натурални съставки! Оригинална формула, с наситен мирис на бял червей!   Перфектно балансирана течна консистенция, поз..
16.50 лв.
Бранд: Traper Кат. номер: DUMPELS POP-UP METHOD FEEDER 8/10 mm
Плуващи дъмбели за фидер и шаранджийски риболов с много атрактивни цветове и наситени аромати. Дъмбелите са двуцветни, като ярките контрастни цветове допълнително подобряват ефективността им и повишават интереса на рибите. Отличават се с бързо действие и отлични резултати в реки, язовири и платени в..
13.80 лв.
Бранд: Traper Кат. номер: WAFTER DUO MINI 6mm
Балансирани дъмбели с неутрална плаваемост, подходящи за метод фидер риболов. Отличават се с хомогенен състав, наситени цветове и интензивни аромати. Traper Wafter Duo Mini са с ниска плаваемост и са проектирани да се балансират с фидер кука за перфектно представяне. Могат да се монтират посредством..
11.60 лв.
Бранд: Traper Кат. номер: WAFTER MINI 6mm
WAFTER е нов модел изкуствена стръв за риболов. Използва се предимно при фидер риболов. Най-голямото предимство на WAFTER е неутралната й плаваемост. По това тя се различава от Pop up и потъващите протеинови топчета. Затова тежестта на куката потапя стръвта и я сваля на дъното. Куката застава под Wa..
11.70 лв.
Бранд: Traper Кат. номер: corn puff
Плуваща стръв в различни цветове и аромати за всички шаранови риби. Опаковки по 20 гр...
6.95 лв.
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)