Меню
Количка

Kamatsu

Бранд: Kamatsu Кат. номер: 541010306
Куки KAMATSU са висококачествени куки за риболов произведени в Корея. KEIRYU GROUNDBAIT е модел предназначен за риболов с троха. Използваният повод е монофилно прозрачно влакно с флуорокарбоново покритие. Влакното се характеризира с повишена устойчивост на абразия и намалена видимост във водата. При..
4.50 лв.
Бранд: Kamatsu Кат. номер: 540810306
Куки KAMATSU са висококачествени куки за риболов произведени в Корея. CHINU MAIZE е модел предназначен за риболов на платика. Използваният повод е монофилно прозрачно влакно с флуорокарбоново покритие. Влакното се характеризира с повишена устойчивост на абразия и намалена видимост във водата. При дъ..
4.70 лв.
Бранд: Kamatsu Кат. номер: 543510306
Куки KAMATSU са висококачествени куки за риболов произведени в Корея. ISEAMA CARP е модел предназначен за риболов на шаран. Използваният повод е монофилно прозрачно влакно с флуорокарбоново покритие. Влакното се характеризира с повишена устойчивост на абразия и намалена видимост във водата. При дълж..
4.90 лв.
Бранд: Kamatsu Кат. номер: 540310306
Куки KAMATSU са висококачествени куки за риболов произведени в Корея. TOMARU BREAM е модел предназначен за риболов на платика. Използваният повод е монофилно прозрачно влакно с флуорокарбоново покритие. Влакното се характеризира с повишена устойчивост на абразия и намалена видимост във водата. При д..
4.20 лв.
Бранд: Kamatsu Кат. номер: 521910306
Куки KAMATSU са висококачествени куки за риболов произведени в Корея. KOCHINU BREAM е модел предназначен за риболов на платика. Използваният повод е монофилно прозрачно влакно с голяма здравина и износоустойчивост. При дължина на повода от 50 см вързаните куки могат да се използват при различни усло..
3.60 лв.
Бранд: Kamatsu Кат. номер: 540610306
Куки KAMATSU са висококачествени куки за риболов произведени в Корея. AJI MAIZE&MAGGOT е модел предназначен за универсален риболов. Използваният повод е монофилно прозрачно влакно с флуорокарбоново покритие. Влакното се характеризира с повишена устойчивост на абразия и намалена видимост във водата. ..
4.20 лв.
Бранд: Kamatsu Кат. номер: 540110306
Куки KAMATSU са висококачествени куки за риболов произведени в Корея. SODE ROACH е модел предназначен за универсален риболов. Използваният повод е монофилно прозрачно влакно с флуорокарбоново покритие.Влакното се характеризира с повишена устойчивост на абразия и намалена видимост във водата. При дъл..
3.90 лв.
Бранд: Kamatsu Кат. номер: 522310112
Куки KAMATSU са висококачествени куки за риболов произведени в Корея. CHAMPION SODE е модел предназначен за риболов на дребни риби (уклей, червеноперка и др). Използваният повод е монофилно прозрачно влакно с голяма здравина и износоустойчивост. При дължина на повода от 50 см вързаните куки могат да..
3.80 лв.
Бранд: Kamatsu Кат. номер: 521800301
Куки KAMATSU са висококачествени куки за риболов произведени в Корея. ISEAMA е модел предназначен за риболов на шаран. Използваният повод е монофилно прозрачно влакно с голяма здравина и износоустойчивост. При дължина на повода от 50 см вързаните куки могат да се използват при различни условия на ри..
4.40 лв.
Бранд: Kamatsu Кат. номер: 520510306
Куки KAMATSU са висококачествени куки за риболов произведени в Корея. TENCH CHINU е модел предназначен за риболов на лин. Използваният повод е монофилно прозрачно влакно с голяма здравина и износоустойчивост. При дължина на повода от 50 см вързаните куки могат да се използват при различни условия на..
3.60 лв.
Бранд: Kamatsu Кат. номер: 205151010
TECHRON FULL DRAG JAPAN - няма по-подходящо определение за тези осем нишкови влакна от БЕЗУПРЕЧНИ! Произведено от супер тънки влакна от Японски полиетилен по-възможно най-прецизната технология, KAMATSU – TECHRON гарантирано ще оправдае очакванията на най-взискателните риболовци. Линията е  раз..
47.50 лв.
Бранд: Kamatsu Кат. номер: 205151008
TECHRON FULL DRAG JAPAN - няма по-подходящо определение за тези осем нишкови влакна от БЕЗУПРЕЧНИ! Произведено от супер тънки влакна от Японски полиетилен по-възможно най-прецизната технология, KAMATSU – TECHRON гарантирано ще оправдае очакванията на най-взискателните риболовци. Линията е  раз..
47.50 лв.
Показва 1 до 12 от 20 (2 страници)