Меню
Количка

Gamakatsu

Бранд: Gamakatsu Кат. номер: LS-4644F
Висококачествени куки за риболов произведени в Япония. Куките от серия LS-4644 на GAMAKATSU са предназначени главно за риболов с големи примамки на наистина големи риби. Въпреки, че куката е доста голям и невероятно силна, тя не е груба и не плаши рибите. Уникалната извивка на LS-4644 има увеличени ..
16.50 лв.
Бранд: Gamakatsu Кат. номер: G-Carp SUPER HOOK
Висококачествени куки за риболов произведени в Япония.  Изключително острите и допълнително заздравени шаранджийска куки с обърнат на вътре връх. Много добра кука за употреба в комбинация с термо-свиваем шлаух.   куки Gamakatsu G-Carp SUPER HOOK Код: Размер: Цвят: Бр..
10.30 лв.
Бранд: Gamakatsu Кат. номер: G-Carp POP-UP HOOK A1
Висококачествени куки за риболов произведени в Япония.  Усилени и олекотени шаранджийски куки, специално разработени за риболов по метода 'pop-up" (с плуваща стръв), благодарение на прецизна компютърна технология. A1-HARD: 20% по-здрави! 25% по-твърди! 100% устойчиви на износване! 100% доверие! ..
9.70 лв.
Бранд: Gamakatsu Кат. номер: G-Carp D-Rig A1 TEFLON
Висококачествени куки за риболов произведени в Япония. G-Carp D-Rig A1 TEFLON са шаранджийски куки с тефлоново покритие, с обърнато на вътре ухо. Подходящи за монтаж на подвижен косъм.   Gamakatsu куки G-Carp D-RIG MB A1 Teflon Код: Размер: Цвят: Бр. в опаковка: ..
10.80 лв.
Бранд: Gamakatsu Кат. номер: G-Carp SPECIALIST A1 CAMOUFLAGE SAND
Висококачествени куки за риболов произведени в Япония. G-Carp SPECIALIST A1 CAMOUFLAGE SAND e най-разпространената стандартна кука за шаранджийдки риболов на Gamakatsu с камуфлажно покритие и пясъчен цвят. Може да се използва при всякакви условия и монтажи.   Gamakatsu куки G-Carp SPECIALIST A..
10.80 лв.
Бранд: Gamakatsu Кат. номер: LS-3310G
Висококачествени куки за риболов произведени в Япония. Изключително здрави, остри, ковани куки, с къса дръжка подходящи за всички видове риболов - от фидер, до тежък дънен риболов.   Здрави и остри 25 бр. в опаковка Цвят:    златен   куки Gamakatsu LS 3310G Код: ..
8.30 лв.
Бранд: Gamakatsu Кат. номер: LS-1060NS
Висококачествени куки за риболов произведени в Япония. Куките LS 1060NS A1-Hard са подобрен вариант на LS 1060.        A1-HARD: 20% по-здрави! 25% по-твърди! 100% устойчиви на износване! 100% доверие!   Тънки и остри За деликатна стръв Устойчиви на корозия 15 броя в опаковка Цвят: Ч..
5.30 лв.
Бранд: Gamakatsu Кат. номер: LS-2110N
Висококачествени куки за риболов произведени в Япония.  Gamakatsu LS-2110N e изключително остра кука, с по-дълго рамо, широка извивка, микро контра и жило с дълъг живот. Подходяща е за всякаква стръв - бял и торен червей, жито, царевица, троха и др. Моделът се е доказал като много удачен избор при р..
7.00 лв.
Бранд: Gamakatsu Кат. номер: LS-2230N
Висококачествени куки за риболов произведени в Япония. Gamakatsu LS-2230N са изключително остри куки, с късо и извито рамо, широка извивка, микро контра и жило с дълъг живот. Стеблото на куките е сплескано странично за по-добро задържане на стръвтта. Подходяща е за всякаква стръв - бял и торен черве..
7.70 лв.
Бранд: Gamakatsu Кат. номер: LS-1110N
Висококачествени куки за риболов произведени в Япония. Куките от серия LS 1110N на GAMAKATSU са с дълга опашка. Те са тънки, но здрави. Подходящи са за риболов с бял червей, торен червей, хирономус и др.   Тънки и остри За деликатна стръв Устойчиви на корозия 25 броя в опаковка Цвят..
5.90 лв.
Бранд: Gamakatsu Кат. номер: LS-1010N
Висококачествени куки за риболов произведени в Япония. Gamakatsu LS1010N са изключително остри куки от висок клас, тънки и много устойчиви. Куките са с дълго рамо и са подходящи за вердевас, бели, торни червеи, жито, кастери, троха хляб и др.   Спортни куки Тънки и остри За деликатна ст..
6.50 лв.
Бранд: Gamakatsu Кат. номер: LS-3310F
Висококачествени куки за риболов произведени в Япония от Gamakatsu. Изключително остра и здрава. Перфектна за риболов на шаран.   Тънки и остри За деликатна стръв Устойчиви на корозия Цвят: черен куки Gamakatsu LS 3310F Код: Размер: Цвят: Бр. в опаковка..
6.50 лв.
Показва 1 до 12 от 12 (1 страници)