Меню
Количка

Balsa

Бранд: Balsa Кат. номер: 0115
Комфортен сгъваем стол с облегалка BALSA, комбиниран с надеждна раница от полиестер. Столът е подходящ за риболов на шаран, фидер, плувка. Може да бъде практично допълнение към екипировката за излет сред природата, пикник и др. Раницата е с добавени джобове за по-малки аксесоари, прибори и др. Модел..
71.50 лв.
Бранд: Balsa Кат. номер: 0114
Комфортен сгъваем стол за риболов BALSA, комбиниран с надеждна раница от полиестер. Столът е подходящ за риболов на шаран, фидер, плувка. Може да бъде практично допълнение към екипировката за излет сред природата, пикник и др. Раницата е с добавени джобове за по-малки аксесоари, прибори и др. Моделъ..
63.50 лв.
Бранд: Balsa Кат. номер: 0110
Малък сгъваем стол, който е без облегалка и е подходящо предложение за риболов, лов, къмпингуване, излети, туризъм. Столът е комбинация от кръгли метални рамки и здрав полиестерен плат в зоната на сядане. Лесно сгъване и разгъване. Удобен за пренасяне и съхранение, поради компактните си размери и ни..
22.30 лв.
Бранд: Balsa Кат. номер: 0511
Голям сгъваем стол, който е без облегалка и е подходящо предложение за риболов, лов, къмпингуване, излети, туризъм. Изработен е от квадратни метални профили, осигуряващи висока здравина и стабилност, и здрав полиестерен плат в зоната на сядане. Лесно сгъване и разгъване. Удобен за пренасяне и съхран..
42.70 лв.
Бранд: Balsa Кат. номер: 0509
Сгъваем стол, който е без облегалка и е подходящо предложение за риболов, лов, къмпингуване, излети, туризъм. Изработен е от квадратни метални профили, осигуряващи висока здравина и стабилност, и здрав полиестерен плат в зоната на сядане. Лесно сгъване и разгъване. Удобен за пренасяне и съхранение, ..
38.50 лв.
Бранд: Balsa Кат. номер: 0507
Малък сгъваем стол, който е без облегалка и е подходящо предложение за риболов, лов, къмпингуване, излети, туризъм. Изработен е от квадратни метални профили, осигуряващи висока здравина и стабилност, и здрав полиестерен плат в зоната на сядане. Лесно сгъване и разгъване. Удобен за пренасяне и съхран..
32.30 лв.
Бранд: Balsa Кат. номер: 0512
Здрав и стабилен сгъваем стол с облегалка, подходящ за риболов, лов, къмпингуване, излети, туризъм. Столът има солидна метална рамка, която е комбинирана със здрав брезентов плат в зоните за сядане. Лесно и удобно сгъване, разгъване и пренасяне.    Цвят: камофлаж Височина - 78 см Дължин..
52.00 лв.
Бранд: Balsa Кат. номер: 0510
Здрав и стабилен сгъваем стол с облегалка, подходящ за риболов, лов, къмпингуване, излети, туризъм. Столът има солидна метална рамка, която е комбинирана със здрав брезентов плат в зоните за сядане. Лесно и удобно сгъване, разгъване и пренасяне.    Цвят: камофлаж Височина - 70 см, Дължи..
48.00 лв.
Бранд: Balsa Кат. номер: 0112
Здрав и стабилен сгъваем стол с облегалка, подходящ за риболов, лов, къмпингуване, излети, туризъм. Столът има солидна метална рамка, която е комбинирана със здрав брезентов плат в зоните за сядане. Лесно и удобно сгъване, разгъване и пренасяне.    Цвят: камофлаж Височина - 69 см, Дължи..
35.40 лв.
Бранд: Balsa Кат. номер: 0111
Малък сгъваем стол, който е без облегалка и е подходящо предложение за риболов, лов, къмпингуване, излети, туризъм. Столът е комбинация от кръгли метални рамки и здрав полиестерен плат в зоната на сядане. Лесно сгъване и разгъване. Удобен за пренасяне и съхранение, поради компактните си размери и ни..
29.30 лв.
Бранд: Balsa Кат. номер: 0508
Здрав и стабилен сгъваем стол с облегалка, подходящ за риболов, лов, къмпингуване, излети, туризъм. Столът има солидна метална рамка, която е комбинирана със здрав брезентов плат в зоните за сядане. Лесно и удобно сгъване, разгъване и пренасяне.    Цвят: камофлаж Височина - 60 см, Дължи..
39.00 лв.
Бранд: Balsa Кат. номер: 0109
Малък сгъваем стол с облегалка изработен от здрава полиестерна непромокаема материя и с надеждна тръбна конструкция.  Може да се използва както по време на риболовни излети, така и при къмпинг сред природата. Лесно се сгъва до компактни размери и е много удобен за пренасяне.    Цвят: камофл..
28.30 лв.
Показва 1 до 12 от 12 (1 страници)