Меню
Количка

Свежи топчета TopRestart аромат Пеперин 18mm 200ml

Свежи топчета TopRestart аромат Пеперин 18mm 200ml
Изчерпан
Свежи топчета TopRestart аромат Пеперин 18mm 200ml
  • Наличност: Изчерпан
  • Кат. номер: 47030422
11.60 лв.

100% оригинални продукти

14 дни право на връщане

Безплатна доставка над 100 лв.

Свежи топчета TopRestart аромат Пеперин 18mm 200ml


Свежи протеинови топчета. Пресните топчета не преминават през процеса на сушене и отиват директно в банята ни директно от конвекционната ни фурна.

Пеперин го развиваме от няколко години въз основа на нашия собствен опит, знания и последващи изследвания. Смеем да твърдим, че някои екстракти и смеси от съставки, използвани в Пеперин, са абсолютно неизвестни, които не са били използвани значително в областта на риболова за примамка. Основната ни цел беше да внесем абсолютно ново нещо, но и толкова естествено. Абсолютно сме сигурни, че този вид стръв ще се превърне в явление сред активните рибари. Птиците и най-вече изпражнения от гълъби, които извадихме и заедно с лабораторно приготвената есенция (на базата на анализи на тези природни продукти) успешно приложихме към Пеперин, се превърнаха в ефективен и преди всичко решаващ компонент от нашите изследвания и тестове. Ние считаме тези сигнални вещества за нашите много важни съставки, на които шаранът реагира много положително и ги запомня за дълго. Други важни съставки на Пеперин включват Artic Flour, който се приготвя от прясна дива океанска риба (Gadus morhua, Pollachius virens, Melanogrammus Aeglefinus). Тези първокачествени съставки първо се сушат, след това се сваряват и фино се смилат със следните съставки: 50% риба треска, 40% сайда, 10% пикша. Ние внасяме тази ароматизирана рибена храна директно от Норвегия и притежаваме всички сертификати, както и други съставки, които уникално използваме в Peperin. 50% риба треска, 40% сайд, 10% пикша. 

Peperin също съдържа много съставки от природата, които ние оценихме като по-стандартни, включително най-добрата смес от екстракти от черен пипер от Шри Ланка, но и естествена есенция (собствено производство), с която с право се гордеем и вярваме, че ще ви помогне над стандартния и най-вече редовен успех.

Пеперин е идеалната стръв / стръв за всички видове вода и предназначена за всички сезони и различни почви. Това е една от причините да произвеждаме Пеперин в два цвята с еднакъв основен състав. Той има много предимства, които ще оцените, когато трябва да комбинирате стръвта например. Също така никога не знаете на какви нюанси ще реагира рибата или на кое основание ще уловите. Пеперин ви предлага една от най-универсалните риболовни примамки и примамки и вярваме, че за много от вас Пеперин ще бъде примамка, на която можете да разчитате по всяко време.

В допълнение към нашите активни съставки Пеперин съдържа също лакталбумин, албумин, казеинати, подбрани подправки, морски водорасли, екстракт от гуана, натрошени скариди, миди, екстракт от зелена мида, специално приготвени птичи семена и други съставки, включително смес от аминокиселините, които изследваме добре познати да ловят риба от птичи изпражнения и интензивно да ги търсят, когато има такива на около.

Използваните в Пеперин съставки са напълно екологични и всички съставки съдържат технически информационен лист за хранителни продукти, анализ от акредитирана лаборатория на ЦРУ или сертификат на Европейския FCA Chain Feed Alliance под номер: CI-016 / EP. Повече от 90% от съставките, използвани в Пеперин , притежават хранителен сертификат, включително артистично рибено брашно.

Забележка: Производството на Пеперин отнема 3-4 седмици, когато е необходимо да се реагират някои съставки и да се лежи в зрялост. Дори след опаковане някои съставки могат да работят леко и следователно може да забележите леки изменения в интензивността на възприятието на миризма и също така могат да възникнат леки цветови промени. Тези характеристики обаче не намаляват ефективността на продукта.

Напишете мнение