Меню
Количка

Пелети с аромат на царевица - 8mm

Пелети с аромат на царевица - 8mm
Изчерпан
Пелети с аромат на царевица - 8mm
  • Наличност: Изчерпан
  • Кат. номер: 04150702
8.00 лв.

100% оригинални продукти

14 дни право на връщане

Безплатна доставка над 100 лв.

Пелети с аромат на царевица - 8mm

Тези пелети могат да се изпозлват както за добавка за да си направите петно така и за метод фидер или също за дъно. Аромата е доста атрактивен за рибата понеже е аромат на царевица. Също така върви много успешно и на диви водоеми. Резултатите са много добри особено в комбинация с бустер ( Buster ) с аромат на царевица.

Употреба: Можете да използвате пелетите за риболов във всякакъв вид вода и по всяко време на годината. В пелетите разтворимите вещества се използват и за студена вода и има много привлекателни компоненти и за топла вода, поради което тази стръв се счита за много универсална. Можете да използвате пелетите за краткосрочни излети, както и за дълги такива. Можете да комбинирате пелети с топчета или частици.

Разтворимост: Пелетите се разтварят в зависимост от температурата на водата  и диаметъра им следвайки това време: 4 мм / 10-50 минути, 12 мм / 2-3 часа, 20 мм / 5-8 часа, 26 мм / 7-12 часа. След контакт с вода пелетата започва да се разтваря и отделните частици се издигат във водата в колона или създават много атрактивен облак в долната част. Ако трябва да удължите времето за разграждане, препоръчваме да натопите пелетата в дип и да ги увиете с паста. Това ще увеличи времето за разпадане с около 20%.

Напишете мнение