Меню
Количка

Пелети, амур специал - AMUR SPECIAL 20мм

Пелети, амур специал - AMUR SPECIAL 20мм
Изчерпан
Пелети, амур специал - AMUR SPECIAL 20мм
  • Наличност: Изчерпан
  • Кат. номер: 04150902
10.00 лв.

100% оригинални продукти

14 дни право на връщане

Безплатна доставка над 100 лв.

Пелети, амур специал - AMUR SPECIAL 20мм

Пелети, разработени за стръв и на бял амур. Така ще получите в ръцете си истински бонус под формата на пелети за риболов на амур. В рецептата са използвани следните съставки - спирулина, хлорела, липа цветя, люцерна, избрани подправки, NHDC подсладител и много други съставки. Амура е голяма мечта и ние знаем, че залавянето му огромно удоволствие. Ето защо, ние се опитахме да направим пелети, които са достъпни, но на възможно най-високо качество. Опитайте ефективността на нашите пелети! За да ги подчертаете или подсилите, използвайки доказани Booster-и Spice Shrimp Special Amur. Тази комбиация наистина ви я препоръчвам както може и с плаваща царевица.

Приложение:  Пелетите могат да се използват поотделно за стръв във всякакъв вид вода по всяко време на годината. Пелетите се считат за много гъвкав стръв. Можете да използвате пелетите за краткосрочни излети, както и за дълги такива. Можете да комбинирате пелети с топчета или семена.

Разтворимост : Пелетите се разтварят във вода в зависимост от температурата и диаметъра в зависимост от следните времена: 4 mm / 10 до 50 минути, 12 mm / 2 до 3 часа, 20 mm / 5-8 часа, 26 мм / 7 -12 часа. След контакт с вода пелетата започва да се разтваря и отделните частици се издигат с водна колона или създават много атрактивен облак в долната част. Ако трябва да удължите времето за разграждане, препоръчваме да натопите пелетата в Dip и да ги увиете с паста. Това ще увеличи времето за разпадане с около 20%.

Напишете мнение