Меню
Количка

Монофилни влакна

Бранд: Formax Кат. номер: 00667218
LUSSON FEEDER е монофилно влакно от най-ново поколение и високо качество. Изработено от най-висококачествени японски кополимери. Предлага се в червен цвят. Има висока товароносимост на възел и устойчивост на износване. Отличен избор за всички нужди на съвременния фидер риболов.   Качествено..
12.30 лв.
Бранд: Formax Кат. номер: 00667120
LUSSON SINKING FEEDER е потъващо монофилно влакно от най-ново поколение и високо качество. Изработено от най-висококачествени японски кополимери и се предлага в маслинено сив цвят, който е отличен за всякакви терени, защото се слива фантастично с всяка среда, както и с дъното. Силно издръжливо влакн..
12.60 лв.
Бранд: Formax Кат. номер: 00667020
LUSSON FAST SINKING FEEDER е бързо потъващо монофилно влакно от най-ново поколение и високо качество. Изработено от най-висококачествени японски кополимери. Предлага се в кафяв цвят. Има висока товароносимост на възел, отлична мекота и висока устойчивост на износване. Отличен избор за всички нужди н..
13.90 лв.
Бранд: Formax Кат. номер: 00667323
LUSSON SHOCK LEADER е супер издръжливо и абразивоустойчиво влакно - идеален шок лидер. Специално монофилно влакно от най-ново поколение, идеално за използване като шок-лидер при замятане на по-големи дистанции, така че вашето тънко и чувствително основно влакно да не се скъса при силно и  рязко зам..
7.80 лв.
Бранд: Formax Кат. номер: 00667418
LUSSON TAPERED LEADER са специализирани конусни шок-лидери, предназначени за фидер риболов. Изработени от много здраво монофилно влакно в специфичен прозрачен камуфлажен цвят, което е потъващо и много устойчиво на протриване. Комплектът включва 15 шоклидера  LUSSON TAPERED LEADER, навити на шп..
12.80 лв.
Бранд: Formax Кат. номер: 00668021
Formax Accela Distance Feeder Fluo е монофилно влакно от ново поколение, идеално за далечни замятания. Влакното е специално проектирано за фидер риболов на големи дистанции. То има малка разтегливост, висока товароносимост и устойчивост на износване. Благодарение на своя флуоресцентен жълт цвят, дав..
22.60 лв.
Бранд: Formax Кат. номер: 00668122
Formax Accela Distance Feeder Reflect е монофилно влакно от ново поколение, идеално за далечни замятания. Влакното е специално проектирано за фидер риболов на големи дистанции. То има малка разтегливост, висока товароносимост и устойчивост на износване. Тъмночервеният цвят го прави добре видимо над ..
24.80 лв.
Бранд: Formax Кат. номер: 00668222
Formax Accela Distance Feeder Olive е монофилно влакно от ново поколение, идеално за далечни замятания. Влакното е специално проектирано за фидер риболов на големи дистанции. То има малка разтегливост, висока товароносимост и устойчивост на износване. Благодарение на маслинено-зеления си цвят, влакн..
22.60 лв.
Бранд: Formax Кат. номер: 00664216
Ново поколение бързопотъващо монофилно влакно, проектирано за фидер риболов. Elegance Feeder Pro Black е с висока издръжливост на възел, меко е и е много устойчиво на износване. Изключително влакно, на което можете да се доверите напълно при улов на трофейни риби на фидер и метод фидер риболов.  ..
7.70 лв.
Бранд: Formax Кат. номер: 00633200
Монофилно влакно от най-висок клас, предназначено предимно за морски риболов, но е много подходящо и за риболов в сладки води. Изключително здраво с много точни, реални параметри, нулева памет и висока издръжливост на възел и на външни влияния / UV лъчи /. Син, невидим под водата цвят. Подходящо за ..
7.50 лв.
Бранд: Formax Кат. номер: 00609016
Влакната на компанията Formax са разработени в тясна връзка и със съдействието на най-големите и най-напредналите технологично развити индустриални фабрики и производители на влакна в Япония. Сила на опън, устойчивост на износване, гъвкавост и отлични способности на поведение при далечно замятане са..
5.30 лв.
Бранд: Carp Pro Кат. номер: 00810027
ШАРАНДЖИЙСКО МОНОФИЛНО ВЛАКНО SPORT LONG CAST FLUO ORANGE. Carp Pro Carp Max е висококачественo японско монофилно влакно със средна твърдост. Реалният му диаметър съответства на посочения. Благодарение на специалното полимерно покритие, Carp Max  има гладка повърхност, което допринася за..
21.50 лв.
Показва 1 до 12 от 30 (3 страници)