Меню
Количка

Основна линия

Бранд: Formax Кат. номер: 00667218
LUSSON FEEDER е монофилно влакно от най-ново поколение и високо качество. Изработено от най-висококачествени японски кополимери. Предлага се в червен цвят. Има висока товароносимост на възел и устойчивост на износване. Отличен избор за всички нужди на съвременния фидер риболов.   Качествено..
12.30 лв.
Бранд: Formax Кат. номер: 00667120
LUSSON SINKING FEEDER е потъващо монофилно влакно от най-ново поколение и високо качество. Изработено от най-висококачествени японски кополимери и се предлага в маслинено сив цвят, който е отличен за всякакви терени, защото се слива фантастично с всяка среда, както и с дъното. Силно издръжливо влакн..
12.60 лв.
Бранд: Formax Кат. номер: 00667020
LUSSON FAST SINKING FEEDER е бързо потъващо монофилно влакно от най-ново поколение и високо качество. Изработено от най-висококачествени японски кополимери. Предлага се в кафяв цвят. Има висока товароносимост на възел, отлична мекота и висока устойчивост на износване. Отличен избор за всички нужди н..
13.90 лв.
Бранд: Formax Кат. номер: 00667323
LUSSON SHOCK LEADER е супер издръжливо и абразивоустойчиво влакно - идеален шок лидер. Специално монофилно влакно от най-ново поколение, идеално за използване като шок-лидер при замятане на по-големи дистанции, така че вашето тънко и чувствително основно влакно да не се скъса при силно и  рязко зам..
7.80 лв.
Бранд: Formax Кат. номер: 00667418
LUSSON TAPERED LEADER са специализирани конусни шок-лидери, предназначени за фидер риболов. Изработени от много здраво монофилно влакно в специфичен прозрачен камуфлажен цвят, което е потъващо и много устойчиво на протриване. Комплектът включва 15 шоклидера  LUSSON TAPERED LEADER, навити на шп..
12.80 лв.
Бранд: Formax Кат. номер: 00667716
ELEGANCE METHOD LUSSON FEEDER BRAID e 4-нишково плетено влакно от последно поколение, специално проектирано и предназначено за фидер риболов. Съчетанието от ниска цена и страхотни качествени параметри прави това влакно предпочитано от много риболовци. Изключително подходящо за риболов на дистанция с..
10.50 лв.
Бранд: Formax Кат. номер: 00664408
Нова линия плетено влакно от гамата на ELEGANCE FEEDER PRO специално проектирано за фидер риболов. Изработено е  от първокласни японски материали чрез усукване на до пет PE нишки, така че да има изключителна товароносимост, голяма мекота и отлична устойчивост на износване. Потъва изключително бързо,..
51.00 лв.
Бранд: Colmic Кат. номер: X 5000
COLMIC X 5000 е кристално-прозрачно японско монофилно влакно с недостижимо качество и параметри. Характеризира се с особен „невидимо прозрачен" цвят във водата благодарение на специалните “Fluorine” процеси на изработка. Това влакно е еднакво добро, както за направа на директна линия и навиване на м..
18.00 лв.
Бранд: Colmic Кат. номер: FENDREEL RBS
COLMIC RBS е монофилно влакно от най-висок клас произведено в Япония. Притежава трайна UV - защита, невероятна здравина на възел и абсолютна липса на моментна памет. Подходящо за навиване на макара. Средна разтегливост при супер висока издръжливост на износване. Дори монтирани сачми от твърдо олово ..
11.80 лв.
Бранд: Colmic Кат. номер: FEEDER PRO
FEEDER PRO e висок клас влакно от семейството на NxGen Fluotec NX  специализирано за фидер-риболов. Характеризира се с изключително ниска разтегливост - само 16%, висока устойчивост на износване, тройна U.V. защита, липса на механична памет и впечатляваща здравина на възел. Мек, светло кафяв цвят, к..
15.00 лв.
Бранд: Formax Кат. номер: 00664216
Ново поколение бързопотъващо монофилно влакно, проектирано за фидер риболов. Elegance Feeder Pro Black е с висока издръжливост на възел, меко е и е много устойчиво на износване. Изключително влакно, на което можете да се доверите напълно при улов на трофейни риби на фидер и метод фидер риболов.  ..
7.70 лв.
Бранд: Formax Кат. номер: 00633200
Монофилно влакно от най-висок клас, предназначено предимно за морски риболов, но е много подходящо и за риболов в сладки води. Изключително здраво с много точни, реални параметри, нулева памет и висока издръжливост на възел и на външни влияния / UV лъчи /. Син, невидим под водата цвят. Подходящо за ..
7.50 лв.
Показва 1 до 12 от 40 (4 страници)