Меню
Количка

Спининг въдица 2,70M MAGIC TROUT SHORTY 3G

Спининг въдица 2,70M MAGIC TROUT SHORTY 3G
Спининг въдица 2,70M MAGIC TROUT SHORTY 3G
 • Наличност: В наличност
 • Кат. номер: 10725270/Quantum
84.00 лв.

100% оригинални продукти

14 дни право на връщане

Безплатна доставка над 100 лв.

Етикети: ultra , light , spinning , quantum , fishing

MAGIC TROUT SHORTY 3G е ново поколение серия пръчки, която включва в себе си уникална технология от много висококачествен карбон и уникален строй. Агресивният дизайн на пръчките от серията MAGIC TROUT SHORTY 3G , съчетан с балансираното усещане, което Ви предоставят осигуряват съвършената хармония между пръчката и макарата върху нея, което пък от своя страна предоставя възможност за по-голямата чувствителност и контрол.

MAGIC TROUT SHORTY 3G  са спининг въдици, подходящи както за начинаещи, така и за по-напреднали риболовци. Моделът предоставя избор измежду Spin и Cast варианти. Във всичките си разновидности на дължини и акции MAGIC TROUT SHORTY 3G  се отличава с безкомпромисно високо качество, изключителна чувствителност на върха, а това от своя страна Ви позволява да изпитате максимално удоволствие от риболова.

MAGIC TROUT SHORTY 3G  е серия с хибриден дизайн и с уникален макародържач.  Държането, захвата и замятането с пръчките от този модел е много приятно и удобно, благодарение на изцяло иновативната дръжка, която е комбинация между плътен EVA материал и алуминий. Качествените водачи, с високи крачета и надеждният иновативен елегантен макародържач само допълват страхотното изпълнение на различните варианти. Със своето разнообразие от дължини и акции MAGIC TROUT SHORTY 3G  има широк спектър на приложение. В зависимост от дължината и акцията, пръчките от този модел са предназначени за риболов с малки, леки и ултра леки изкуствени примамки (воблерчета, блеснички и др.). Някои от разновидностите са подходящи за работа и с по-тежки изкуствени примамки (силикони, дълбокогазещи воблери, цикади, пилкери и др.). Със забележителен за цената си строй, поведение и баланс, с невероятна чувствителност, MAGIC TROUT SHORTY 3G   вариантите на QUANTUM а окомплектовани с ултра леки и фини, елегантни водачи в комбинация от неръждаема стомана . MAGIC TROUT SHORTY 3G  е съчетание между отлична цена и високо, безкомпромисно качество, технологии, иновативност, финес, стил и дизайн, на които може да се доверите и няма да съжалявате, а удоволствието от риболова ще бъде пълно, максимално и незабравимо.


 • Акция: Ultra Light (UL)  1- 3 gr.
 • Висококачествен HM   Carbon материал, за лек и балансиран дизайн
 • Висока плътност на EVA материала, даващ по-голяма чувствителност и дълъг живот
 • Иновативен клипс, подходящ за захващането на всякакъв тип куки и изкуствени примамки
 • Висококачествени водачи от неръждаема стомана,  подходящи за всякакъв тип плетени влакна
 • Дизайнерска тапа, в основата на дръжката
 • MAGIC TROUT SHORTY 3G  са проектирали изключителен дизайн на макародържача, за подобряване на празния ход и чувствителността
 •  Чисто тегло 114 гр.
 • Дължина 2.70 м. / транспотртна 139 см. / 


Напишете мнение