Меню
Количка

Сак CARP PRO 3808

Сак CARP PRO 3808
Сак CARP PRO 3808
Сак CARP PRO 3808
Изчерпан
Сак CARP PRO 3808
Сак CARP PRO 3808
Сак CARP PRO 3808
Сак CARP PRO 3808
  • Наличност: Изчерпан
  • Кат. номер: CP 3808
126.00 лв.

100% оригинални продукти

14 дни право на връщане

Безплатна доставка над 100 лв.

Етикети: carp sack , bivy table

Голяма, луксозна и прецизно изработена висококачествена чанта, предназначена основно за любителите на шаранджийския риболов. С твърдо дъно и твърд горен капак, с изцяло подплатено вътрешно пространство, достатъчно обемно да побере Вашето риболовно оборудване. Двойни дръжки с неопренова ръкохватка и регулираща се презрамка с неопренова подложка осигуряват максимален комфорти  удобство по време на пренасяне. Необходимост, която ще Ви служи дълго време и ще се грижи за безпроблемното транспортиране за Вашите риболовни принадлежности.

Сакът е оборудван и с голям преден джоб, който допълнително е с отделения , които също Ви дават възможност за транспорт и съхранение, дори и на по-дълги аксесоари. Всички капаци и джобове се затварят със здрави и надеждни двойни ципове. 

Луксозната изработка на чантата обаче, не е най-голямото и качество. А то е именно, нейното предназначение! Един път пристигнали на водоема, големият сак се превръща за секунди в спомагателна маса (bivy table) , върху която може да си правите монтажите и да организирате всякакви видове стръв. Двата странични джоба , мигом се изправят, посредством четири телескопични крачета. Пред Вас вече е маса, с дължина 90 см.и височина 30 см. Комплектът съдържа и три пластмасови бурканчета , за съхранение на Вашите дипове.

  • Размери на чантата: 50 cm. x 30 cm. x 32 cm. д./в./ш. (сгънато положение)
  • Размери на вътрешното пространство: 42 cm. x 27cm. x 27 cm.
  • Цвят: Зелен
Напишете мнение